Açık havada tiyatro keyfi devam ediyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve yaz boyu devam edecek “İnciraltı Tiyatro Günleri” sanatseverlerden büyük ilgi görüyor.

  • 0
  • 418
Açık havada tiyatro keyfi devam ediyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve yaz boyu devam edecek “İnciraltı Tiyatro Günleri” sanatseverlerden büyük ilgi görüyor. “İyi, Kötü, Çirkin” oyunuyla başlayan tiyatro günleri her Cuma 21.00’de İnciraltı Açıkhava Amfitiyatro’da ücretsiz olarak seyirciyle buluşacak.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “İnciraltı Tiyatro Günleri” “İyi Kötü Çirkin” oyunuyla başladı. Kentte tiyatro rüzgarı estiren etkinlik tiyatro severlerden tam not almaya devam ediyor. “İnciraltı Tiyatro Günleri” kapsamında 7 ulusal oyun daha İnciraltı Açıkhava Amfitiyatro’da sahnelenecek. Halka açık ve ücretsiz olacak oyunlarda 13 yaş sınırı var. 
Ferhan Şensoy, Erkan Can, Rutkay Aziz, Taner Barlas, Sunay Akın, Cem Davran, Yıldıray Şahinler, Bahtiyar Engin, Simge Defne, Ersin Korkut, Erdem Baş, Hakan Bulut, Eray Yasin Işık, Murat İpek, Nihat Sırdar ve Mesut Süre gibi önemli oyuncuların yer aldığı oyunlar açık havada keyifli anlar yaşatacak.

12 Temmuz’da (bugün) “Bütün Kazlar Toplandık”, 19 Temmuz’da “Siz Hepiniz Ben Tek”, 26 Temmuz’da “Adalet, Sizsiniz”, 2 Ağustos’ta “Ferhangi Şeyler”, 9 Ağustos’ta “Aşkölsün”, 26 Ağustos’ta “Sunay Akın ile Görçek” oyunlarıyla devam edecek ve 23 Ağustos'ta “Alevli Günler” oyunuyla son bulacak. Gösterilerin başlama saati ise 21.00.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Caz Festivali’ne Unutulmaz kapanış

Arşiv