Antique, Bizimizmir’e açıldı

İzmirli Modacı Jeyan Gedik, ‘’Antique’’ adını verdiği, her sezon yenilerini eklediği, M.S. 70’li yıllara ait duvar fresklerinin baskılarını, kumaşlara yaptırıp, tasarımlarını, deri ve metal aksesuarlarla zenginleştirdiği kreasyonunu Bizimizmir Magazin Dergisi Şubat sayısı için açtı.

  • 0
  • 2.378
Antique, Bizimizmir’e açıldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 İzmirli Modacı Jeyan Gedik, ‘’Antique’’ adını verdiği, her sezon yenilerini eklediği,  M.S. 70’li yıllara ait duvar fresklerinin baskılarını, kumaşlara yaptırıp, tasarımlarını, deri ve metal aksesuarlarla zenginleştirdiği kreasyonunu Bizimizmir Magazin Dergisi Şubat sayısı için açtı.

Duman Ajans modelleri Merve Özdemir Çetinkaya ve Nergis Baskın, Makyöz Aslı Çakıl’ın makyajının ardından İzmirli fotoğraf ustası Aykut Uslutekin’in objektifi karşısına geçti ve gün boyu çekim yapıldı. Çekimlerin sürpriz konuğu İrlanda Seter’i Cherry’de çekimlerin bir bölümüne katıldı.
Merve Özdemir Çetinkaya’nın giydiği bir kıyafet Bizimizmir Magazin Dergisi’nin kapağını süslerken, diğer kıyafetler ise derginin iç sayfalarında yer aldı.  Biraz antik, biraz modern dokunuşlarlarla hazırladığı koleksiyonunda çok eskiyi çok yeniyle buluşturduğunu söyleyen Jeyan Gedik, “Görmekten ve yapmaktan en çok zevk aldığım bir tarz bu. Genelde sade ve yalın siluetlerden yana olduğum için, bu koleksiyonla sınırları biraz zorladım aslında.  Kullandığım materyallerin arasında, bakır, bronz ve altın kaplama aksesuarlar da var. Bunları deriyle ve zımba baskılarla karıştırıp çok özel tasarımlar yaptım. Abartıya kaçılmadan yapılmış bir koleksiyon. Burada Arkeolog yanım baskın çıkıyor. 
 
Çünkü, arkeoloji, uçsuz bucaksız bir ilham kaynağı benim için. Arkeolojiyle ilgili tüm görseller, gerek mimari detaylar, heykeller, bezemeler,  küçük objeler, tasarımlarımda hepsi bir kıvılcım, bir başlangıç yaratabilir ve yaratacak” dedi.
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv