Aşk şarkilarinin büyülü sesi Monica Molina, 7 eylül’de ilk kez İzmir’de!

Ülkemize gelen yüzlerce şarkıcı arasında bizlerle ayrı bir gönül bağı kuran, yurtdışındaki röportajlarında Türkiye'den övgüyle söz eden İspanyol Diva Monica Molina, 7 Eylül’de İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri kapsamında sahne alacak.

  • 0
  • 675
Aşk şarkilarinin büyülü sesi Monica Molina, 7 eylül’de ilk kez İzmir’de!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ülkemize gelen yüzlerce şarkıcı arasında bizlerle ayrı bir gönül bağı kuran, yurtdışındaki röportajlarında Türkiye'den övgüyle söz eden İspanyol Diva Monica Molina, 7 Eylül’de İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri kapsamında sahne alacak.  “Tu Despedida” “Vuela”, “De Cal y Arena”, “A Vida”, “Mar Blanca” ve “Autorretrato” isimli 6 albümüyle aşk rüzgârları estiren Monica Molina, en güzel şarkılarını İzmirli hayranları için seslendirecek. 

Son albümü Autorretrato’nun albüm kapak çekimlerini İstanbul’da gerçekleştiren ve röportajlarında “Ben Türkiye’yi çok seviyorum, Türkler de beni çok seviyor. Orada olmak, nefes almak bile bir ayrıcalık.” diyen Monica Molina, İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konser Alanı’nda dinleyicilerine unutulmaz bir yaz akşamı yaşatacak. 

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Caz Festivali’ne Unutulmaz kapanış

Arşiv