Aşkın en anlamlı gününe özel

Wyndham Grand İzmir Özdilek, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgililerin romantizmi tüm derinliği ile hissedecekleri kutlama alternatifleri sunuyor.

  • 0
  • 1.084
Aşkın en anlamlı gününe özel
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Wyndham Grand İzmir Özdilek, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgililerin romantizmi tüm derinliği ile hissedecekleri kutlama alternatifleri sunuyor.   
Carême Restaurant, 14 Şubat’ta Türk ve dünya mutfağının en seçkin lezzetlerinden oluşan menüsü, yemek boyunca devam edecek canlı piyano müziği ve sonrasında Korkut Kazcın ve Cemre Eren’in sahne performansı ile unutulmaz güzellikte bir Sevgililer Günü kutlamasına hazırlanıyor.

Ozone Night Club ise İzmir Körfezi’ne hakim manzarası, zengin aperatif menü sunumu ve  DJ Çiçi’nin hareketli programıyla sevgililerin gönlünü fethetmeyi bekliyor.
14 Şubat Sevgililer Günü kutlamasını masalsı bir deneyime dönüştürmek isteyenler için de eşsiz deniz manzarasına sahip odada, kırmızı güllerle yapılmış özel süsleme, leziz ikramlar ve odada kahvaltı ile özel bir konaklama paketi de sunulan alternatifler arasında bulunuyor.  

Genel Müdür Funda Çam, bu özel gün ile ilgili şunları söyledi: “Wyndham Grand İzmir Özdilek bünyesindeki Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin sunduğu Romantik SPA Keyfi Paketi, SPA Çift Üyeliği alternatifleri ile ister 14 Şubatta ruh eşinizle birlikte özel bir deneyim yaşayabilir, isterseniz birlikte yaşayacağınız huzurlu anları tüm yıla yayabilirsiniz.

Carême Restaurant Sevgililer Günü programı katılım: kişi başı 269 TL’den başlayan fiyatlar. Ozone Night Club Sevgililer Günü programı katılım: 199 TL. Sevgililer Günü’nde Romantik SPA Keyfi Paketi: 1.050 TL.  Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi 6 aylık Bronz çift üyelik: 5.400 TL” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Arşiv