Bayraklı’da kursiyerlerden resim sergisi

Bayraklı Belediyesi 75. Yıl Kültür Merkezi resim kursiyerleri yıl boyunca yaptıkları birbirinden güzel resimleri açtıkları sergide görücüye çıkardı.

  • 0
  • 455
Bayraklı’da kursiyerlerden resim sergisi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

5 kursiyerin yaklaşık 100 eserinin sergilendiği etkinliğin açılışını Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kursiyerlerle birlikte yaptı.

75. Yıl Kültür Merkezindeki etkinliğe Başkan Sandal’ın yanı sıra meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Açılış kurdelesini kursiyerlerle birlikte kesen Başkan Sandal, eserleri tek tek gezerek, çizerleri tebrik etti, resimlerler ilgili bilgi aldı. Sergide Bayraklı Belediyesi gitar kursiyerleri de sundukları müzik dinletisiyle beğeni kazandı. Resim Eğitmeni Endam Okuyucu önderliğinde haftanın iki günü kursa katılan kursiyerler karakalem ve yağlı boya resimleriyle profesyonel ressamları aratmadı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen resim, karikatür, drama, tiyatro, kukla, gitar, bağlama, elde nakış ve bilgisayar gibi kurslara katılmak isteyenler 477 20 00 - 2573 (dahili) telefon numarasından detaylı bilgi alabiliyor. Bayraklı’da bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini belirten Başkan Sandal, tüm çizerlere ve emeği geçenlere teşekkür etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Muhsin Ertuğrul Tiyatro Emek Ödülü sahibini buldu

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Arşiv