Bizimizmir Magazin haziranda da dopdolu

İZMİR’in dergisi Bizimizmir Magazin’in Haziran sayısı da öncesi sayılarda olduğu gibi yine dopdolu bir şekilde kitap marketleri süslüyor.

  • 0
  • 1.107
Bizimizmir Magazin haziranda da dopdolu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İZMİR’in dergisi Bizimizmir Magazin’in Haziran sayısı da öncesi sayılarda olduğu gibi yine dopdolu bir şekilde kitap marketleri süslüyor.
Kapağında Türk Sineması ve Tiyatrosu’nun duayeni Cezmi Baskın’ın İzmirli ünlü fotoğrafçı Aykut Uslutekin imzalı muhteşem bir fotoğrafının yer aldığı dergi yine fark ve yenilikler içeriyor.
Okurlar; editör sayfasının altında İzmirli yazar- şair Haluk Işık’ın “Söz Yetmez” adlı şiirinin kilibini(https://www.youtube.com/watch?v=ZjJsF0T8Veg) QR Code aracılığıyla keyifle izleyecek, birbirinden şık kıyafetlerle cemiyet yaşamının yer aldığı kokteyl,  düğün, nişan gibi özel gün ve gecelere katılmış kadar olacaklar.
Usta gazeteci Serhan Şarman’ın Cezmi Baskın la yaptığı röportajı okurkan, arzu ederse yine QR Code ile video röportajı (https://www.youtube.com/watch?v=Ehc4jkT_-zg )izleme olanağı bulacak. Aylin Akdoğan tarafından hazırlanan Dr. Ender Saraç röportajını ve Pasion Turca organizasyonuyla 29 Haziran’da Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda  İzmirli sevenleriyle buluşacak olan Eklektik Kelt müziğin başarılı ismi Loreena Mc Kennet’in Mehmet Kurt’a verdiği röportajını okuyabilecek. Prof. Dr. Rıza Alpöz, Psikiyatrist-Psikoterapist Uzm. Dr. Arzu Erkan Yüce, Yazar Yaşar Aksoy’un ve  Veteriner Hekim Mert Eresen’in uzmanlık alanlarıyla ilgili, Yazıişleri Müdürü Pınar Kurt ve Moda ve Stil Danışmanı  Müge Korkmaz’ın sayfalarından modayı takip edebilecek. 
Sanat Ajandası ile İzmir’deki kültür sanat etkinliklerden haberdar olurken, Dr: Emin Yeğinboy’un sineması ile gitmek isteyeceği filmi seçme olanağı bulacak, Ünlü Astrolog Filiz Özkol’un hazırladığı Astroloji sayfasından burcunun özelliğini öğrenecek.

İmtiyaz sahibi Mehmet Kurt, Bizimizmir Magazin dergisinin bir süreliğine sadece Kitapsan’ın Optimim AVM ve Alsancak şubeleri ile Cumhuriyet Medanı’ndaki Artı Kitabevi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde ise Yakın Kitabevi ve Tudem Kitabevi’nden temin edebileceklerini belirtti. Bizimizmir Magazin abonelerinin dergiyi arama gibi bir sıkıntıya düşmeyeceğini belirtti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Arşiv