Bornova Çevre Şenliği başlıyor

Bornova Belediyesi Dünya Çevre Günü dolayısıyla konuyla ilgili farkındalığı artıracak etkinliklere imza atıyor. Bu kapsamda düzenlenen Bornova Çevre Şenliği Büyükpark’ta 12 Haziran saat 11.00’de başlayacak.

  • 0
  • 355
Bornova Çevre Şenliği başlıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi Dünya Çevre Günü dolayısıyla konuyla ilgili farkındalığı artıracak etkinliklere imza atıyor.  Bu kapsamda düzenlenen Bornova Çevre Şenliği Büyükpark’ta 12 Haziran saat 11.00’de başlayacak. Söyleşiler, oyunlar, atölyeler ve fidan dağıtımlarının yanında yazar Sima Özkan da ‘Deniz’in Sıfır Atık Kitabı’ adlı eserini imzalayacak.  
 
Doğaya verilen değeri artırmak, vatandaşları bilinçlendirmek ve çevreye verilen zararların azaltması amacıyla gerçekleştirilecek ‘Bornova Çevre Şenliği’ 12 Haziran’da yapılacak. Bornova Belediyesi’nin organize ettiği şenlik, Büyükpark içinde saat 11.00’de başlayacak. 
 
Haziran ayı içinde kutlanan Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bornova Çevre Şenliği’nde; söyleşiler, atık ayrıştırma oyunu, bez çanta boyama ve çeşitli atölye çalışmaları gerçekleştirilecek. Ayrıca şenliğin konuğu olan Yazar Sima Özkan da ‘Deniz’in Sıfır Atık Kitabı’ nı imzalayarak vatandaşlara dağıtacak. Çevreye karşı farkındalık oluşturmayı hedefleyen  etkinlikte katılımcılara ücretsiz fidan dağıtımı da yapılacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv