Bornova’da sinema dolu günler başladı

Bornova Belediyesi Bornovalıları birbirinden güzel filmlerle buluşturuyor. Bornova’da sinema coşkusu Uluslararası İzmir Film Festivali’nin gösterimleriyle başladı.

  • 0
  • 480
Bornova’da sinema dolu günler başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi Bornovalıları birbirinden güzel filmlerle buluşturuyor. Bornova’da sinema coşkusu Uluslararası İzmir Film Festivali’nin gösterimleriyle başladı. ‘Müslüm’ ve ‘Hürkuş’ filmlerinin gösterildiği Festival’in ardından 27 Temmuz’da Bornova Belediyesi’nin Bornova Açıkhava Yaz Sinema Günleri başlayacak. ‘Çiçero’ ve ‘Hedefim Sensin’ filmleri 8 ayrı mahallede farklı günlerde Bornovalılarla buluşacak.

Bornova Belediyesi, hem Uluslararası İzmir Film Festivali’ne destek olarak hem de Bornova Açıkhava Yaz Sinema Günleri’ni düzenleyerek sıcak yaz günlerinde Bornovalıları açık havada çok sevilen filmlerle buluşturuyor. Uluslararası İzmir Film Festivali kapsamında Çamdibi Atatürk Parkı Amfi Tiyatrosu’nda ‘Müslüm’ ve ‘Hürkuş’, Pınarbaşı Çamlık Parkı’nda ‘Müslüm’ filmleri gösterildi.

Patlamış mısır ve gazoz da var
Bornova Açıkhava Yaz Sinema Günleri kapsamında ise 27 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında ‘Çiçero’ ve ‘Hedefim Sensin’ filmleri 8 mahallede 8 ayrı günde gösterilecek. Bornova Belediyesi’nin patlamış mısır ve gazoz ikramlarıyla vatandaşlara nostalji yaşatacak gösterimler saat 21.00’de başlayacak.
 
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Bizler çoçukluğumuzda Bornova’da 8 yazlık sinemayla büyüdük. İstedik ki Bornova’daki tüm çocuklarımız yaz akşamlarında bizim yaşadıklarımızı yaşasınlar. Bu düşüncelerle düzenlediğimiz Bornova Açıkhava Yaz Sinema Günleri’nde herkese keyefli seyirler diliyorum” dedi.
 
Gösterim günleri ve yerleri:
27 Temmuz 2019 Çiçero   Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu
30 Temmuz 2019 Hedefim Sensin Işıkkent Cumhuriyet Meydanı
31 Temmuz 2019 Çiçero   Naldöken Kültür Merkezi Otoparkı
1 Ağustos 2019 Hedefim Sensin Eğridere Mahallesi Meydanı
2 Ağustos 2019 Hedefim Sensin Zafer Mahallesi Yıldız Kenter Sahnesi Önü
5 Ağustos 2019 Çiçero   Gökdere Mahallesi Meydanı
6 Ağustos 2019 Hedefim Sensin Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi Otoparkı
8 Ağustos 2019 Hedefim Sensin Çamkule Mahallesi Pazaryeri

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Arşiv