Bostanlıspor Masa Tenisinde Karşıyaka'nın yüz akı oldu...

Bostanlıspor'un İzmir ve Masa Tenisi Federasyonunun düzenlediği son 3 şampiyonasında 1 ikincilik, 2 üçüncülük elde eden yıldız bayan masa tenisi takımı Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a kupaları götürdü.

  • 0
  • 579
Bostanlıspor Masa Tenisinde Karşıyaka'nın yüz akı oldu...
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bostanlıspor'un İzmir ve Masa Tenisi Federasyonunun düzenlediği son 3 şampiyonasında 1 ikincilik, 2 üçüncülük elde eden yıldız bayan masa tenisi takımı Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a kupaları götürdü.  Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır'ı ziyaret etti.

Bostanlıspor Kulübü Başkan Avni Erboy, eğitim kurulu başkanı Yılmaz Durmaz, başantrenör Mustafa Şaşmaz ile sporcular Eylül Yeler, Ekin Yeler ve Gözde Kınar'dan oluşan Bostanlıspor yıldız bayan masa tenisi takımı Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ı makamında ziyaret etti. Bostanlıspor'a destekleri için başkan Akpınar'a teşekkür eden Bostanlısporlu masa teniscilere başarılı olmanın yollarını aktaran ve kendisinin sporu çok sevdiğini, futbol oynadığını belirten başkan Hüseyin Mutlu Akpınar sporculara kitabını imzalayıp hediye etti.

Masa Tenisinde son 2 yıl Karşıyaka'yı tek kulüp olarak başarıyla temsil ederek, geçen yıl da katıldıkları 3 turnuvadan kupayla ayrılan Bostanlıspor Yıldız Bayan Masa Tenisi takımını makamında kabul eden Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır sporcular Eylül Yeler, Ekim Yeler, Gözde Kınar'ı kutladı ve onlara hediye verdi. İyi bir masa tenisi sporcusu olan Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ile tanışan başarılı sporcular, kaymakam Çalışır'ın "sizinle maç yapmak istiyorum. En iyiniz hangisiyse onunla oynayacağım" teklifi üzerine "üçümüz de" cevabı alınca, "demek ki 3 maç garanti" dedi. Bostanlıspor Kulübüne gelerek antrenmanlarını izleyeceğini de söyledi. Bostanlıspor'un çeşitli branşlardaki başarılarını geldiği günden bu yana duyduğunu ve mutlu olduğunu ifade eden Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, sporculara "öğretim ve spor birlikte gittiği sürece başarınız daha da artar" dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv