Buca’nın balkonları yarışıyor

Buca en güzel balkonunu seçiyor. Buca Belediyesi’nin kentte çevre bilincinin arttırılması, güzelleştirilmesi ve estetik açıdan daha güzel bir Buca yaratılması amacıyla düzenlediği ‘En Güzel Balkon’ yarışması için başvurular başladı.

  • 0
  • 379
Buca’nın balkonları yarışıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Buca en güzel balkonunu seçiyor. Buca Belediyesi’nin kentte çevre bilincinin arttırılması, güzelleştirilmesi ve estetik açıdan daha güzel bir Buca yaratılması amacıyla düzenlediği ‘En Güzel Balkon’ yarışması için başvurular başladı. Çevre
Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından organize edilen yarışmaya son başvuru tarihi 31 Mayıs olarak belirlendi.
 
Buca Belediyesi, yeşil dokuyu çoğaltmak ve sürdürülebilir yeşille bütünleşmiş rengarenk alanlar oluşmasına teşvik etmek amacıyla düzenlediği “ En güzel balkon” yarışması için başvuruları almaya başladı. Bu yıl 5’incisi düzenlenen yarışmayla kentte görsel kalitesi yüksek mekanlar oluşturup, çevre bilinci ve sevgisiyle yoğrulmuş bir gelecek yaratılması hedefleniyor.

Balkonu ve düzenlemesiyle gurur duyan, bunu taçlandırmak isteyen tüm Bucalıların katılabileceği yarışma için başvuruların Buca Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne şahsen veya bucabel.ckkm@gmail.com adresinden yapılması gerekiyor.

Buca’nın en güzel balkonu yarışmasının son başvuru tarihi ise 31 Mayıs 2019 olarak belirlendi. Yarışmada ilk üç sırada yer alan Bucalılar düzenlenecek ödül töreninde hayatlarını kolaylaştıracak ev eşyalarıyla ödüllendirilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv