Büyükerşen'den Başkan Tunç Soyer'e tebrik ziyareti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, tebrik ziyaretleri kapsamında belediyeciliğin duayen ismi Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'i ağırladı.

  • 0
  • 450
Büyükerşen'den Başkan Tunç Soyer'e tebrik ziyareti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, tebrik ziyaretleri kapsamında belediyeciliğin duayen ismi Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'i ağırladı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, “İnanıyorum ki Tunç Soyer, İzmir’i çok daha ileriye taşıyacak” diye konuştu.
 
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret ederek, 31 Mart seçimlerindeki başarısından dolayı kutladı. Tunç Soyer'in genç ve dinamik bir başkan olarak kente önemli hizmetler yapacağını belirten Büyükerşen, şöyle devam etti: "İzmir, şimdi Sayın Aziz Kocaoğlu’nun başlattığı ve yaptığı hizmetlerin daha da ilerletileceği bir döneme giriyor. İnanıyorum ki Sayın Tunç Soyer, bunu çok iyi yapacaktır. Kendisini son yıllarda daha iyi tanıdım. Düşünceleri, teorileri var. O teorilerini pratiğe çevirme şansı da var artık. İzmirliler yıllardan beri her yönden şanslı. Türkiye de İzmir’le şanslı. Tunç Soyer’e başarılar diliyorum."
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv