C’mon People 1 yaşında

Yemek kültürünün bir turizm ürünü haline getirilerek müşteriye sunulduğu işletmelere verilen “Gastronomi Tesisi” ünvanına sahip Bostanlı’nın özel tesisi C’mon People birinci yılını özel bir davet ile kutladı.

  • 0
  • 824
C’mon People 1 yaşında
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yemek kültürünün bir turizm ürünü haline getirilerek müşteriye sunulduğu işletmelere verilen “Gastronomi Tesisi” ünvanına sahip Bostanlı’nın özel tesisi C’mon People birinci yılını özel bir davet ile kutladı. Geceye iş dünyasının ve İzmir cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi eski Cumhuriyet Başsavcısı Celal Kocabaş, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Ege Engel Siz Derneği Başkanı İnci Sancak, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak ve çok sayıda davetli katıldı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Karşıyaka’nın kalitesini koruyacak, buna hizmet edecek, her türlü girişimi ve her zaman bunu düşünen insanların yanında olduklarını ve hep beraber Karşıyaka’yı, İzmir’i ve Türkiye’yi daha medeni, çok daha güzel bir ülke haline getireceklerini belirterek mekanın birinci yaşını kutladı.
Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Çok güzel bir tesis. Esen ailesine başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” derken, C’mon People İşletmecisi Metin Esen ise  tüm ekibiyle özverili çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.   
 

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv