Çocuk Kulübü üyeleri tiyatroda buluştu

Bornova Belediyesi'nin çocukların sosyalleşmelerine ve eğlenceli vakit geçirmelerine aracılık etmek için kurduğu Çocuk Kulübü'nün sömestr tatili için düzenlediği etkinlikler ilgi görüyor.

  • 0
  • 427
Çocuk Kulübü üyeleri tiyatroda buluştu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi'nin çocukların sosyalleşmelerine ve eğlenceli vakit geçirmelerine aracılık etmek için kurduğu Çocuk Kulübü'nün sömestr tatili için düzenlediği etkinlikler ilgi görüyor. 10 binin üzerinde üyesi bulunan kulübün düzenlediği gezi ve tiyatrolara katılan çocuklar kaliteli vakit geçirirken, sahnelenen eğitici oyunlarla da eğlenirken öğreniyor. 
 
7-14 yaş arasındaki çocukların sosyalleşmeleri ve tiyatrodan spora farklı etkinliklerle eğlenceli ve kaliteli vakit geçirmeleri için kurulan Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü üyeleri, yarıyıl tatilinde eğlenceye doyuyor. Düzenlenen gezilere katılan minikler, tiyatrolarla da keyifli zaman geçiriyor. Sayıları 10 bini geçen Çocuk Kulübü Üyeleri Bornova Belediyesi'nin Belkahve'de hayata geçirdiği Ata Anı Evi'ni ziyaret ederek tarihi öğrenirken, farklı günlerde ve merkezlerde sahnelenen eğitici tiyatro oyunları ile de eğleniyor. 
 
Kulüp üyesi çocuklar Altındağ Kültür Merkezi ve Mevlana Toplum Bilim Merkezi'n de sahnelenen  'Sağlıksız Kral' oyununda biraraya geldi. Sıcakkan Çocuk Tiyatrosu'nun sahnelediği oyunu izleyen minikler sağlıklı olmak için beslenmenin önemini eğlenerek öğrendi. 200'den fazla çocuk aileleriyle birlikte katıldıkları tiyatroda keyifli vakit geçirdi. 
 
Çocukların geleceğimiz olduğuna vurgu yapan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, " Onlara ne kadar emek verir ve kişisel gelişimleri için olanaklar sunarsak toplum olarak kendi geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmiş oluruz. Bizim için çocuklarımızla ilgili proje ve hizmetler her zaman önceliklidir" dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Caz Festivali’ne Unutulmaz kapanış

Arşiv