Çocuklar Botanik Akademisi’ nde Doğayı Yeniden Keşfediyor!

Tankar Gayrimenkul Yatırım tarafından hayata geçirilen, İzmir’in ayrıcalıklı alışveriş merkezi Westpark Outlet okullar açılmadan önce çocuklara unutulmaz bir Ağustos ayı yaşatacak!

  • 0
  • 480
Çocuklar Botanik Akademisi’ nde Doğayı Yeniden Keşfediyor!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Tankar Gayrimenkul Yatırım tarafından hayata geçirilen, İzmir’in ayrıcalıklı alışveriş merkezi Westpark Outlet okullar açılmadan önce çocuklara unutulmaz bir Ağustos ayı yaşatacak! Düzenlediği çocuk etkinlikleriyle minik ziyaretçilerinin eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamalarının yanı sıra, çocuklara yararlı bilgiler de vermeyi amaçlayan Westpark Outlet bu kez çocuklara bitki sevgisini aşılayacak. Anne ve babalar Ege’nin En Büyük Outlet’ i Westpark Outlet’ in fırsatlarla dolu mağazalarında alışveriş yaparken çocuklar ise düzenlenen birbirinden keyifli etkinliklerle tatilin tadını doyasıya çıkartacaklar.
 
Botanik Akademisi ile Minikler Sebze Yetiştirmeyi Öğrenecek!

3-25 Ağustos tarihleri arasında, çocuklarımıza organik tarımı öğretmek, toprak ve bitki ile bağ kurmalarını sağlamak amacıyla düzenlenecek olan Botanik Akademisi’nde her hafta sonu farklı bir etkinlik düzenlenecek. AVM içinde kurulacak özel tematik alan içinde çocuklar tarım ve toprak işleri ile tanışacak, gerçek bitkilerin ve tohumların toprağa nasıl dikileceğini, bitkinin büyüme sürecini ve bitki bakımı ile ilgili püf noktalarını kendilerine verilecek olan eğitimle öğrenecekler.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Dolu dolu 23 Nisan

Arşiv