dolu dolu yarıyıl tatili

Karabağlar Belediyesi, öğrencilerin yarıyıl tatillerini değerlendirmeleri ve keyifli zaman geçirmeleri için dolu dolu bir program hazırladı. Çocuklar, ilçenin farklı noktalarındaki semt ve kültür-sanat merkezlerinde gerçekleştirilecek etkinliklerle tiyatroya doyacak.

  • 0
  • 413
dolu dolu yarıyıl tatili
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi, öğrencilerin yarıyıl tatillerini değerlendirmeleri ve keyifli zaman geçirmeleri için dolu dolu bir program hazırladı. Çocuklar, ilçenin farklı noktalarındaki semt ve kültür-sanat merkezlerinde gerçekleştirilecek etkinliklerle  tiyatroya doyacak.

Karabağlar Belediyesi Yarıyıl Tatili Etkinlikleri’nin ilki 20 Ocak Pazartesi günü saat 14.00’te Bozyaka Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilecek. Bilge Oyuncular, “Ağaç Ev” adlı oyunu çocuklarla buluşturacak.
Mavi Çocuk Tiyatrosu’nun hazırladığı “Temiz Deniz” oyunu da 21 Ocak Salı günü saat 14.00’te Barış Semt Merkezi’nde sahnelenecek.

Eskiizmir Semt Merkezi’nde de Tiyatro Terminal sahne alacak. Topluluğun, “Alice Harikalar Diyarında” oyunu 23 Ocak Perşembe günü saat 14.00’te çocuklarla buluşacak. Sahnenin Perileri de “Scooby Doo” oyunlarını, yine Bozyaka Kültür Merkezi’nde sahneleyecek. Oyun 25 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’te.
Barış Semt Merkezi 28 Ocak Salı günü saat 14.00’te, Tiyatro Fil’in “Profesör Balık” oyununa ev sahipliği yapacak.
Ege Sanat Atölyesi de “Çizmeli Kedi ve Sihirli Şarkı” adlı oyunlarını 30 Ocak Perşembe günü saat 14.00’te Eskiizmir Semt Merkezi’nde çocuklarla buluşturacak.
 
YAZARLARLA BULUŞMA 
Karabağlar Belediyesi’nin düzenlediği “ “Çocuklar Yazarlarla Buluşuyor” etkinliği de tatil kapsamında devam edecek. Yazar Mehmet Atilla 22 Ocak Çarşamba günü saat 14.00’te Barış Semt Merkezi’nde çocuklara, yazmanın ve okumanın önemini anlatacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi anıldı

Çanakkale Deniz Zaferi ve şehitler Foça'da anıldı

Çanakkale ruhuyla dimdik ayaktayız!

Vicdanım rahat bir şekilde ayrılıyorum

14 Mart Tıp Bayramı Coşkusu

İzmirli filozof Baha Tevfik APİKAM’da anılacak

Arşiv