Ege-Koop ‘Garden Life’ projesi ile sağlıklı yaşam vaat ediyor

Ege-Koop, Türkiye’nin en önemli tatil destinasyonlarından Çeşme’nin tarihi ve turistik bölgesi Ildır’da, yeni bir yaşamın kapılarını araladı.

  • 0
  • 954
Ege-Koop ‘Garden Life’ projesi ile sağlıklı yaşam vaat ediyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege-Koop, Türkiye’nin en önemli tatil destinasyonlarından Çeşme’nin tarihi ve turistik bölgesi Ildır’da, yeni bir yaşamın kapılarını araladı.  Ildır Körfezi'ne 500 metre uzaklıkta, asırlık zeytin ağaçlarının içinde yapılacak “GARDEN LIFE” Projesinin örnek evi tamamlandı.
 
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Çeşme’nin NewYork Times tarafından  “Gidilmesi Gereken 52 Yer” arasında sayıldığını hatırlatarak,  ‘’Ege-Koop 35.yılında,  Türk turizminin parlayan yıldızı Çeşme Ildır’da “GARDEN LIFE” projesiyle sağlıklı ve uzun bir yaşam vaat ediyor" dedi.
 
İzmir’e 70, Çeşme merkezine 29, Alaçatı’ya 18 kilometre uzaklığındaki “GARDEN LIFE”ın dört mevsim balık tutulan Ildır Körfezi’ne 500 metre mesafede olduğuna dikkati çeken Aslan ,"Özetle her yere yakın bu muhteşem alanda, deniz ve doğa ile baş başa, ekolojik bir yaşam alanı yarattık. Herkes kendi arsasını kendi seçecek ve bahçeye ortalama 7 zeytin ağacı düşüyor, 30 yıllık zeytin ağaçlarının arasında huzuru bulacaksınız” diye konuştu. 
 
DEPREME DAYANIKLI EVLER 
 Çeşme Ildır’da “GARDEN LIFE” projesiyle sağlıklı ve uzun bir yaşam vaat ettiklerini kaydeden Hüseyin Aslan, bu proje ile farklı bir heyecan yaşadıklarını söyledi.. Aslan, sözlerini şöyle sürdürdü:
‘’Geleceğimizi koruyacağımız, çocuklarımızı ve torunlarımızın özgürce büyüyeceği bir yaşam alanı yarattık. Bu site, gençlikte de emeklilikte yaşamak istenecek bir site olacak. Hedefimiz, projeyi alt yapısıyla ve 1+1, 2+1 yaşam alanlarıyla önümüzdeki yaz sezonuna yetiştirmek. Özel lansman fiyatlarıyla ilk 50 ortak, ortalama 500 metrekare arsaya sahip, alt yapısı tamamlanmış (elektrik, su, kanal, bahçe arası çitler)  1+1 konutlara sadece 200 bin lira, 2+1 konutlar içinse  225 bin lira ödeyecek. İlk 50 evin yaklaşık yarısı, ilk birkaç günde lansman fiyatlarıyla sahiplerini buldu."

GARDEN LIFE Sağlıklı Yaşam Köyünde, doğal dokuya uygun olarak yapılacak her evin, 330 metrekare arsaya sahip olacağını bildiren Aslan, şunları kaydetti:
‘’ Her üye, ayrıca 40 bin metrekare alana da ortak olacak.  “GARDEN LIFE” sağlıklı yaşam köyünde, doğal dokuya uygun evler yapılacak. Güvenlik her şeyden önemli. Bu yüzden yapıları rüzgara ve depreme dayanıklı şekilde yapmaya özen gösterdik. Ayrıca tüm evler  enerji verimli ısı izolasyonundan, hava ve su izolasyonuna kadar özel yalıtımlı bir sistemle donatılacak.” 
Hüseyin Aslan,   Garden Life'daki örnek evin tamamlandığını, dileyen herkesin projeyi yerinde görebileceğini bildirdi.

 RAKAMLARLA GARDEN LİFE

*1+1 evler 200 bin, 2+1 evler 225 bin lira
*Enerji verimli ısı izolasyonu
*Hava, su, nem izolasyonu
*Nefes alan saten boyalı iç duvarlar
*Rüzgara ve depreme dayanıklı yapılar
*Bakım gerektirmeyen uzun ömürlü hazır ve hızlı kurulum
*Yaklaşık 330 metrekare brüt, 250 metrekare net parseller
*40 bin metrekare ortak kullanım alanı
*Denize 500 metre mesafe
*Yaklaşık 5.bin 500 zeytin ağacı
*7/24 kameralı güvenlik sistemi

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv