Ege Kupası'nda mutlu son

Ege bölgesinde otomobil sporlarına olan ilgiyi ve sporcu sayısını arttıran Aydın Otomobil Sporları Kulübü (AYOSK) heyecan ve rekabetin doyasıya yaşandığı bir sezonu daha geride bıraktı ve AYOSK’un Ege Asal Metal sponsorluğunda düzenlediği 2019 Ege Kupası‘nın Ödül Töreni, Mavişehir'de Sahne Şahane'de yapıldı.

  • 0
  • 1.180
Ege Kupası'nda mutlu son
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı ile Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın da yer aldığı tören AYOSK Başkanı Mithat Diker'in açılış konuşmasıyla başladı.

Toplam 5 kategoride 15 sporcunun ödül aldığı gece, teşekkür plaketleriyle başladı.  Kategoride 1’de Kuvvet Erim birinci, Yasemin Erikli ikinci, Serdar Sarıduman üçüncü, Kategori 2’de AYOSK Başkanı deneyimli pilot Mithat Diker birinci, Ali Çatalbaş ikinci Hasan Karaömer üçüncü,    Kategori 3’de Bahadır Sevinç birinci, Ali Paker ikinci, Erdal Oral üçüncülük kupasını aldı. Kategori 4’de kupaya İstanbul’dan katılan Engin Berkan birinci, Merve Akyıldız ikinci Duhan Erhan Alşan üçüncü olarak kupalarını aldı. Kadınlar Kategorisi’nde iki deneyimli yarışmacıdan Yasemin Erikli birinci, Merve Akyıldız ikinci, Özlem Dalan üçüncülük kupasını kaldırdı.  Gece,  Neva Edizel'in canlı performansı eşliğinde geç saatlere kadar devam etti.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv