En çok bilinen marka: Folkart

Folkart, İzmir’de yapılan bir araştırmada, marka bilinirliği en yüksek, en çok güven duyulan ve en sık tavsiye edilen şirket olarak ölçümlendi.

  • 0
  • 492
En çok bilinen marka: Folkart
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 
Bugüne kadar İzmir’de inşa ettiği yenilikçi, estetik, modern, teknolojik ve çarpıcı yaşam alanları ile dikkat çeken Folkart; aynı zamanda “güvenin” adresi oldu. İzmir’de bağımsız bir araştırma kuruluşu tarafından, 1000 kişi ile doğrudan yapılan görüşmeler ışığında hazırlanan, “Marka Bilinirliği ve Algısı Araştırması”na göre; Folkart’ın marka bilinirliği yüzde 98.6, marka güven oranı yüzde 87.1, tavsiye etme düzeyi ise yüzde 98 olarak ölçümlendi. Folkart, “İzmir” denilince de,  araştırma sırasında, akla gelen ilk marka oldu.
 
SANCAK: “GURUR VERİCİ”
Araştırma sonuçlarından gurur duyduklarını belirten Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, konuyla ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi:
“Gayrimenkul sektöründe inşaatlar, ‘Güven’ temelli olarak inşa edilir.
Temelden itibaren bir yapının en üst noktasına kadar ‘Güven’ hakim olmalıdır. Folkart’a güvenip, bizimle birlikte geleceğini şekillendiren değerli dostlarımızın, komşularımızın ve değerli İzmirliler’in bize olan bu güvenine layık olmak için çalışmalarımızı kararlılıkla, heyecan duyarak sürdüreceğiz”
Mesut Sancak, “İzmir’de Folkart’a duyulan güven oranının yüzde 87.1 çıkmasının değeri, hiçbir şeyle ölçülemez.” diye vurgularken; “İzmir denilince” akla ilk gelen markalar arasında, en çok dile getirilen markanın yine “Folkart” olmasının da gurur verici olduğunu belirtti. Sancak; “ Folkart, bir İzmir markasıdır. Güzel kentimiz ile birlikte anılmak bizleri onurlandırıyor” dedi.
 
ARAŞTIRMA HAKKINDA
Marka Bilinirliği ve Algısı Araştırması, bağımsız araştırma şirketi Color Araştırma tarafından yapıldı. 2019 yılı içerisinde İzmir’in farklı ilçelerinden seçilen 1000 kişi ile görüşülerek ölçümleme gerçekleşti.
“İzmir denilince akla gelen markalar hangileridir?” sorusunda Folkart, yanıtlar toplamında akla gelen ilk marka oldu. Folkart’ın marka bilinirliği, yüzde 98.6 olarak ölçüldü. Folkart’ın tavsiye edilme oranı, yüzde 98 olarak gerçekleşti. Folkart, yapı şirketleri arasındaki ölçümlemede ise yüzde 87.1 ile İzmir’de en çok güvenilen marka olarak değerlendirildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız

162 bin araç, 1 milyon civarında kişi

Arşiv