FOLKART INCITY final yolunda

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’ndeki Folkart Incity projesinde, inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Folkart Incity, aktif yaşamın başladığı, farklı olanakların birlikte sunulduğu Folkart Time projesine, komşu konumda bulunuyor.

  • 0
  • 787
FOLKART INCITY final yolunda
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’ndeki Folkart Incity projesinde, inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Folkart Incity, aktif yaşamın başladığı, farklı olanakların birlikte sunulduğu Folkart Time projesine, komşu konumda bulunuyor.
 
ANAHTAR TESLİM TÖRENİ 2019’DA 
Folkart’ın Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde inşa ettiği iki önemli projeden biri olan 650 milyon liralık yatırım değerine sahip ‘Folkart Incity Projesi’, tüm hızıyla devam ediyor. Yaşamın başladığı Folkart Time projesine komşu konumda bulunan Folkart Incity inşaatının yüzde 60’ından fazlası tamamlandı. Yaklaşık 650 kişinin çalıştığı Folkart Incity’de inşaat işlerinin önemli bir bölümünü oluşturan kaba inşaatta sona gelindi. Duvar, alçı, sıva, mekanik ve elektrik tesisat işleri gibi benzer imalatların yapımının devam ettiği Folkart Incity’de, anahtar teslimleri 2019 yılı içerisinde yapılacak. Sanayi Metro İstasyonu’na ve Yaşar Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde, Ege Üniversitesi’ne ise 2 metro durağı uzaklıktaki Folkart Incity, Ankara Asfaltı ve Çevre Yolu’na ise bir dakika mesafede bulunuyor.
 
11 PROJE ZAMANINDA TESLİM
Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sancak, 2017 ve 2018 yıllarında, 11 ayrı proje üzerinde çalıştıklarını anlattı.
Mesut Sancak, son olarak bünyesinde Mektebim Koleji’nin de yer aldığı Folkart Time projesinde, anahtar teslimlerini geçtiğimiz aylarda büyük bir başarıyla, eksiksiz gerçekleştirdiklerini belirtti.
Sancak, Folkart Time projesi ile İzmir’in yaşam kalitesini simgeleyen tüm olanakları, en üst düzeyde örnek bir çizgiyle öne çıkardıklarını ve bu projede ev sahibi olanların memnuniyet oranlarının, yüzde 100’e yakın olduğunu kaydetti.
Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, ayrıca 2018 yılında Folkart Hills Çeşme, Folkart Ardıç Çeşme, Folkart Ilıca Çeşme ve LivaHOME projelerinde de, belirttikleri tarihlerde inşaatların tamamlandığını dile getirdi.
 
TOPLAMDA 1500 KİŞİLİK EKİP
Mesut Sancak, bugüne kadar İzmir’de 4 milyar liralık yatırım değerine sahip 11 projeyi tamamladıklarına dikkat çekti. Folkart Vega projesinin lansmanını 2018 yılının Ekim ayında yaptıklarına işaret eden Sancak, “2019 yılına girdiğimizde Folkart Vega, Folkart Incity, Folkart Boyalık Çeşme, Folkart Line ve Folkart Yaka Evleri projelerinde çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Merkez ofisimiz ve şantiyelerimiz ile birlikte yaklaşık 1500 kişilik bir ekiple sahada çalışıyoruz” dedi. 
 
KABA İNŞAAT TAMAMLANDI
Mesut Sancak, 2017 yılının Mayıs ayında lansmanını yaptıkları ve teslim tarihi yaklaşan Folkart Incity projesi hakkında da bilgiler verdi. Folkart Incity projesini söz verdikleri gibi, 2019 yılında teslim edeceklerini söyleyen Sancak, şöyle konuştu:
“Yaşamın başladığı Folkart Time projesine komşu konumdaki Folkart Incity şantiyemizde yaklaşık 650 kişi çalışıyor. Projenin yüzde 60’ından fazlasını tamamladık. 29 katlı 2 blok ve farklı yüksekliklere sahip diğer blokları ile yüzde 99 seviyesinde bulunan kaba inşaat önümüzdeki günlerde tamamlanacak. Bu süreçte ince işler dediğimiz, seramik, alçı, sıva, boyanın yanı sıra mekanik ve elektrik tesisat işleri gibi imalatlarda çalışmalar devam ediyor.” 
 
FOLKART INCITY
GENEL BİLGİLER:
Bornova Yeni Kent Bölgesi’ndeki Folkart Incity, 8 bloktan oluşuyor.
İzmir’de şehir merkezine yakınlığı ile dikkat çeken Folkart Incity’de, 700 daire ve 42 ticari alan bulunuyor. İzmir Bornova'da hayata geçirilen Folkart Incity’de, stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 lüks konut seçenekleri bulunuyor. Sunduğu yeni vizyon ile giderek yatırımcıların gözdesi haline gelen Folkart projeleri, yüksek kira getirisi ve kısa sürede değer kazanması ile öne çıkıyor.

ÖRNEK SOKAK TASARIMI
Folkart Incity, yaşama dair ihtiyaç duyulabilecek her şeyi tek bir noktada buluşturan Folkart Time projesine, İzmir’in modern görünüşünün yansıtılacağı şık ve estetik bir sokakla bağlanacak. 296 Sokak’ta da, bu amaçla ilk düzenlemeler yapıldı. 
Sokakta bulunacak oturma alanları, özel peyzaj düzenlemesi ve aydınlatması ile Folkart Incity, İzmir’in yeni çekim merkezi haline gelecek.

Yaşam ritminin doyasıya yaşanacağı Folkart Incity, hem İzmir’in merkezinde yaşama keyfini, hem de seçkin markalara, çocuklara ve yetişkinlere özel eğlence alanlarına, büyük yapı ve süpermarketlere, lezzet noktalarına, Mektebim Koleji’ne ve diğer prestijli eğitim kurumlarına komşu olma avantajını sağlayacak. 

DETAYLARDA TİTİZLİK
Her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Folkart Incity’nin modern çizgisi yaşam alanlarında hissedilecek.
Proje yaklaşık 32 bin metrekarelik alana sahip bulunuyor. Çevreye verdiği değer ile öne çıkan Folkart, kamuya terk ettiği alanlarda yeşil alan ve parklar oluşturacak.

ÖZEL KORU
Kendine ait yemyeşil korusu ile Folkart Incity, binbir çeşit çiçek kokusunu barındırıyor. Özel olarak tasarlanmış peyzaj alanındaki rengârenk ağaçlar, çiçekler ve çeşitli bitkiler eşliğinde huzur dolu zamanlar vadediyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv