Haydi gençler sahaya

Yıl boyunca gerçekleştirdiği organizasyonlarla çocuk ve gençleri sporla buluşturan Karşıyaka Belediyesi, 3x3 Basketbol Turnuvası düzenleyecek.

  • 0
  • 489
Haydi gençler sahaya
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yıl boyunca gerçekleştirdiği organizasyonlarla çocuk ve gençleri sporla buluşturan Karşıyaka Belediyesi, 3x3 Basketbol Turnuvası düzenleyecek. Belediye tarafından ilan edilen ‘Atatürk ve Gençlik Yılı’ kapsamındaki etkinlik, 12 Şubat Salı günü, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda yapılacak.
 
HERKESE AÇIK
Eleme usulüyle yapılacak turnuva sonunda dereceye girecek takımlara törenle madalyaları takdim edilecek. Herkese açık ve ücretsiz olan organizasyona katılım ve detaylar için, 0549 522 02 27 numaralı telefondan bilgi alınabilecek.

SPOR KENTİ KARŞIYAKA
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Son bir yılda düzenlediğimiz etkinlik ve organizasyonlarla 300 bin kişiye spor yaptırdığımız Karşıyakamızda, yeni yıla da hızlı başladık. ‘Atatürk ve Gençlik Yılı’ kapsamında gerçekleştireceğimiz turnuvaya, başta gençlerimiz olmak üzere, tüm basketbolseverleri bekliyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv