İzmir Ekonomili Altay’dan üç ödül birden

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Görevlisi Cansu Altay, reklam alanında Türkiye’nin en prestijli festivallerinden biri olan Kristal Elma’da, üç ödülü İzmir’e getirdi.

  • 0
  • 829
İzmir Ekonomili Altay’dan üç ödül birden
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Görevlisi Cansu Altay, reklam alanında Türkiye’nin en prestijli festivallerinden biri olan Kristal Elma’da, üç ödülü İzmir’e getirdi. 2010 yılında İEÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nden mezun olduktan sonra Mun Reklam Ajansı’nı kurarak, akademik başarısını iş hayatına taşıyan Altay, özel kuruluşlar için hazırladığı basın ilanı ve radyo spotu ile ödüllere layık görüldü. 
Her yıl ulusal çapta düzenlenen ve farklı kategorilerden en yaratıcı reklamların seçildiği 31’inci Kristal Elma Festivali’nin ödül töreni, 21 Aralık’ta İstanbul'daki Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda gerçekleşti. Mezunu olduğu İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde, akademisyen olarak da görev yapan 31 yaşındaki Cansu Altay, kendi kurduğu ajansta hayata geçirdiği sıra dışı çalışmalarla, festivalde fark yarattı. Altay ve ekibi, bir paylaşımlı ofis markası için hazırladığı basın ilanı ile üçüncülük, özel bir eğitim merkezi için yaptığı radyo spotu ile de birincilik ödüllerini kazandı. Ayrıca hazırladıkları radyo spotu, bölge kategorisinin tüm birincileri arasından seçilerek en iyi işe verilen “Kristal Elma Büyük Ödülü”nü de aldı.
 
“SEKTÖRLE BULUŞMALARI İÇİN DESTEK VERİYORUM”
Altay, “Yıllarca öğrenci olarak bulunduğum üniversitemde, şimdi ‘İletişimde yaratıcılık’, ‘Reklam yazarlığı’ ve ‘Marka iletişiminde yazım atölyesi’ derslerini veriyorum. Kristal Elma, reklamcılık alanında çok saygın ve herkesin önem verdiği bir organizasyon. Böylesine bir festivalde ödüle layık görülmek beni sevindirdi” dedi. İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin akademi ve sektör iş birliğini çok önemsediğine de dikkat çeken Altay, Genel Sekreter olarak görev yaptığı İzmir Reklamcılar Derneği aracılığıyla da öğrencilerin sektörle erkenden buluşmaları ve deneyim kazanmaları için onlara destek verdiğini belirtti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

418 projeye Tübitak desteği

Prag’dan İzmir Ekonomi’ye önemli konuk

Çip üretiminde AB desteği

Arşiv