İzmir Skal dünyanın en iyi kulüp adayı

Her sene Skal International tarafından belirli kriterlere göre yapılan değerlendirmeye göre belirlenen "Dünyanın En İyi Kulübü" yarışmasında bu sene İzmir Skal Kulübü aday gösterildi. Adalık, 5 yıldızlı bir otelde düzenlen kokteyl ile İzmir Skal Kulübü üyeleriyle paylaşıldı. Kokteyle İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Karaçanta’da yer aldı.

  • 0
  • 10.576
İzmir Skal dünyanın en iyi kulüp adayı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Her sene Skal International tarafından belirli kriterlere göre yapılan değerlendirmeye göre belirlenen "Dünyanın En İyi Kulübü" yarışmasında bu sene İzmir Skal Kulübü aday gösterildi. Adalık, 5 yıldızlı bir otelde düzenlen kokteyl ile İzmir Skal Kulübü üyeleriyle paylaşıldı. Kokteyle İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Karaçanta’da yer aldı.  

Dünyanın 103 ülkesindeki 344 kulüp içerisinde 13 kulüp arasına finale kalmayı başaran İzmir Skal Kulübü Başkanı Emre Gezgin, konuyla ilgili Uluslarası Skal Dernekleri Federasyonu Başkanı Savaş Çolakoğlu ile Uluslararası Temsilci Asuman Tarıman ve Türkiye Yönetim Kurulu üyeleri baştaTürkiye’de kurulu 16 Kulüp Başkanının kutlama mesajlarını paylaştı.

Ahmet-Kilimci,-Oğıuz-Özkardeş
Rıza Elibol
Suna Çölok

Gezgin, “31 Ağustos 2021'den itibaren Skalleague'lere iletilecek 2 dakikalık tanıtım videosu dönecek. Eelektronik oylama ile gerçekleşecek bu yarışmaya tüm üyelerimizin desteği, özellikle içinde bulunduğumuz bu zor dönemde ülkemizin tanıtımı bağlamında eşsiz bir fırsat olarak değerlendirilmelidir.” Dedi.

Kulübün aday olarak gösterilmesinde Kulüp olarak aldıkları Turizm Ödülü’nün, Skal’ın tanıtımı ve işlevselliği için yaptığı fenomenal işler yapması nedeniyle kendisine verilen Exemplary Skalleague(Örnek Skal) Ödülü’nün, Şakran Kadın Cezaevi ve Sığınma Evi’ne yönelik RIISE Projesi(Toplumsal Cinsel Eşitlik ve Çeşitlilik), İstanbul’da düzenlenen ve dünyanın en büyük 10 turizm zirvesinden biri olarak kabul edilen Uzak Rota’ya Sponsorluk desteği verdiklerini, Travel Turkey Fuarı’nda stand açmalarının, Türkiye’deki diğer kulüplere maddi- manevi destek verdikleri için  344 kulüp arasında finale kalan 13 kulüp arasına girdiklerini belirterek bu mutlulukta kulüp üyeleri olarak herkesin payı bulunduğuna dikkat çekti ve teşekkür etti.

Muzaffer Tağıl, Didem Ersoy
Demet-Demirtaş, Efsane-Bayar
Pelin-Omuroğlu Balcıoğlu

Gezgin’in ardından Geçmiş Dönem Başkanı Skal International Onur Üyesi Ali Acundaş ve Kültür Turizm İzmir il Müdürü Murat Karaçanta’da konu iele ilgili görüşlerini anlatan kısa birer konuşma yaptı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sun Prıncess Kuşadası'nda

Neopolis heykellerine hayran kaldı.

İzmir’e 2024 için kruvaziyer akını

Yasa teklifi Kendi içinde çelişkilerle dolu ve turizme katkı sağlaması söz konusu değildir.

İzmir Uluslararası Kruvaziyer Hatları Birliği’nde

İzmir’de Turizm Teknolojileri Araştırma Merkezi kurmak istiyoruz

Arşiv