Kalplerimiz bir

Sanat, iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri Ferah Sancak öncülüğünde düzenlenen “Kalplerimiz Bir” sosyal sorumluluk projesi için bir araya geldi.

  • 0
  • 773
Kalplerimiz bir
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sanat, iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri Ferah Sancak öncülüğünde düzenlenen “Kalplerimiz Bir” sosyal sorumluluk projesi için bir araya geldi. Gece önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda “Kalplerimiz Bir” olarak adlandırıldı. Sosyal sorumluluk gecesinde, cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin tasarladığı takılar davetlilere sergilendi. Geceden elde edilen gelir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkolojisi Bölümü yararına kullanılacak.
 

“Kalplerimiz Bir” isimli gönüllü organizasyonunun öncüsü Ferah Sancak, “Daha önceki sosyal sorumluluk gecelerinde olduğu gibi bu yılda yine birlikte güzel ve hayırlı bir organizasyonda biraraya geldik. Bildiğiniz gibi geçen yılda Tepecik Eğitim ve Araştırma hastanesi Çocuk Onkolojisi yararına bir gece düzenledik. Bu yılda aynı bölümün eksiklerinin tamamlanması için birlikteyiz. Çocuklarımız için bir kez daha “Kalplerimiz Bir” diyoruz. Ve onların güzel gelecekleri için desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

TEŞEKKÜR PLAKETLERİ
Sunuculuğunu Ziya Kürküt’ün yaptığı gecede organizasyona destek veren Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’a, Mövenpick Hotel İzmir Genel Müdürü Erhat Çetin’e, Dorsay Pırlanta Sahibi Özkan Yavuzer’e, Mon Jardin Organizasyon Firması sahibi Ali Deniz’e, Mim Royal Yönetim Kurulu Başkanı Musa Turan’a, Enbe Orkestrası Şefi Behzat Gerçeker’e birer teşekkür plaketi verildi. Geceye destek veren Özkardeş Ailesi adına Oğuz Özkardeş’e ise bir aile fotoğrafı hediye edildi.

ÖZEL ŞARKI
Teşekkür plaketlerinin ardından cemiyet hayatının ünlü isimlerinin bu gece için tasarladığı tasarımlar geceye katılanlara sergilendi. Büyük beğeni alan tasarımların ardından Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası sahne aldı.  Orkestra, geçmişten günümüze hafızalara kazınan keyifli melodilere yer verdikleri repertuarlarıyla katılımcılara keyifli dakikalara yaşattı.

Enbe Orkestrası’nın muhteşem performansının ardından Kalplerimiz Bir projesi için özel olarak hazırlanan söz ve müziği Berna Göksu’ya ait “Kalbimiz Bir” isimli şarkı Özel Ertuğ tarafından seslendirdi. Hem sözleri hem de müziği ile duygu dolu anlar yaşatan şarkı gecenin sürprizi oldu.

KALPLERİMİZ BİR ORGANİZASYONLARI
İlk “Kalplerimiz Bir” yardım gecesi 2015 yılında iş, sanat, spor ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin desteğiyle ve tamamen gönüllülerin çalışmalarıyla düzenlenmişti. İşadamı Metin Sancak’ın eşi Ferah Sancak’ın öncülüğünde Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı (TÜRGÖK) yararına yapılan destek gecesi yoğun ilgi görmüştü. 2017 yılında ise Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin “Taşınabilir Kalp Tarama Cihazı” ihtiyacı için “Kalplerimiz Bir” isimli sosyal sorumluluk projesi hayata geçirilmişti. 2018 yılında ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkolojisi Bölümü’nün yenilenmesi amacıyla düzenlendi.

ÜNLÜ TASARIMCILAR VE ESERLERİ
Dorsay Pırlanta öncülüğünde Sadekar A.Aslan Havlici’nin ellerinde hayat bulan tasarımlar:

Aslan Havlici – Çilek Kolye ve Yüzük

Ayşe Engin – Kalp Kolye ve Küpe

Aslı Karcıoğlu Önder – Kuşlar Broş

Ayşe Yüksel – Güneş Küpe

Berkay Eskinazi – Papatya Küpe

Didem Özkardeş – Leopar Yüzük

Ebru Akel Sancak – Yonca Kolye

Enise Sancak – Melek Küpe

Esra Erdil – Şimşek Küpe

Nesligül Sertdemir – Başak Broş

Özlem Ertuğ – Tavus Kuşu Küpe

Serap Özkardeş – Deniz Dalgası Kolye

Siren Ertan – Colors of Spring

Tina Alharal – Anka Kuşu Kolye

Yeşim Veryeri – Şahmeran

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Mustafa Turan mali durum tablosunu paylaştı

Bayraklı, halkın belediyesidir!

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Arşiv