Karşıyaka’da Streetball coşkusu başladı

Karşıyaka sahili, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın bir gün öncesinde sokak basketbolu coşkusuna ev sahipliği yaptı.

  • 0
  • 595
Karşıyaka’da Streetball coşkusu başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka sahili, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın bir gün öncesinde sokak basketbolu coşkusuna ev sahipliği yaptı.

Karşıyaka Belediyesi ve Karşıyaka Spor Kulübü (KSK) Basketbol Şubesi Pınar Karşıyaka tarafından düzenlenen turnuva, Bostanlı Rekreasyon Alanı’ndaki basketbol sahalarında başladı. 3’er kişilik takımlarla oynanması nedeniyle “3x3 Streetball” adıyla anılan ve Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) takvimine girmeyi başaran turnuva, Başkanlar Takımı ve Basketbol Genç Takımı’nın üç oyuncusunun maçı ile başladı. Başkanlar Takımı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu ve Karşıyaka Spor Kulübü (KSK) Basketbol Genel Menejeri Selim Çınar’dan oluşurken diğer takımda KSK Basketbol Genç takımından İnanç Mert Hotamış, Ali Efe Barış ve Ömer Ayaz yer aldı. İlgi çeken heyecan dolu mücadele 9-7 gençlerin üstünlüğüyle sonuçlandı. Ancak mücadeleyi bırakmayan başkanların performansı izleyicilerden tam not aldı.

EYLÜL’DE YENİDEN DÜZENLENECEK
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “İlgi gösteren ve destek veren tüm Karşıyakalılara sonsuz teşekkürler. Aynı organizasyonu Eylül ayında rekreasyon alanları dışındaki sahalarda da maçlar oynatarak ve daha da büyüterek tekrar düzenlemeyi planlıyoruz” diye konuştu.
Şenlik havasında başlayan 32 takımın mücadele ettiği turnuva bugün (Pazar) 19.45’te gerçekleşecek ödül töreni ile sona erecek. Ödül töreni sonrası Grup Lemonade, vereceği konser ile konuklara müzik ziyafeti sunacak. Turnuvaya İzmir Büyükşehir Belediyesi’ desteğinin yanısıra Pınar, Altınyıldız Classics, Medical Park, Redbull, Ege Medya, İzce Reklam, USA Team Fans, Radyospor ve Radyo Trafik sponsorluklarıyla katkı sundu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv