“Korona Günlükleri” Semih Çelenk ve Tolga Çandar’ı ağırlıyor

Küresel salgın günlerinde, hemşerilerini kültür ve sanattan uzak tutmamaya çalışan Karşıyaka Belediyesi’nin, “Ayın Konuğu” etkinliklerinden sosyal medya hesaplarına taşıdığı “Korona Günlükleri” olanca hızıyla sürüyor. Etkinliklerde bu hafta Prof. Dr. Semih Çelenk ile sanatçı ve eski CHP Milletvekili Tolga Çandar konuk olacak.

  • 0
  • 369
“Korona Günlükleri” Semih Çelenk ve Tolga Çandar’ı ağırlıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Haluk Işık’ın yönettiği “Korona Günlükleri”nde 1 Haziran Pazartesi günü yazar, yönetmen, çevirmen ve DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Semih Çelenk, “Sanatın Direniş Günleri” başlığı altında, salgının kültür ve sanata etkileri ile önümüzdeki döneme dair düşüncelerini paylaşacak. Aynı zamanda Nazım Hikmet’in 57. ölüm yıl dönümü olan 3 Haziran Çarşamba günü ise Tolga Çandar’ın sözü ve sesi eşliğinde Büyük Şairimiz “Nazım Hikmet Memleket…” başlığı ile anılacak. Her iki etkinlik de saat 16.00’dan itibaren belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak izlenebilecek.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, konuya dair şu görüşleri paylaştı: “Sağlığımız için evlerimizde kalmak, hayattan kopmamızı gerektirmez. Karşıyaka Belediyesi olarak, bu düşünceden hareketle, hayatın her alanına seslenen etkinlikler düzenliyoruz. “Korona Günlükleri” değerli konukları ve işlediği konularla büyük ilgi görüyor ve ne kadar doğru bir iş yaptığımızı kanıtlıyor. Bu hafta da dallarında hepimizin gururu olan Prof. Dr. Semih Çelenk ve değerli sanatçımız, eski milletvekilimiz Tolga Çandar’ı ağırlayacağız. Sayın Çelenk’le kültür ve sanat dünyamızı konuşurken, Sayın Çandar’ın sesi ve sözü ile büyük şairimiz Nazım Hikmet’i ölümünün 57. yılında da saygı ve minnetle anacağız. Her biri arşivlik olan etkinliklerimizin, bu hafta da büyük ilgi göreceğinden eminim. Hemşerilerimizi, ülkemizdeki ve yeryüzündeki bütün insanlarımızı, bizi evlerinde konuk etmeye davet ediyorum.” 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi anıldı

Çanakkale Deniz Zaferi ve şehitler Foça'da anıldı

Çanakkale ruhuyla dimdik ayaktayız!

Vicdanım rahat bir şekilde ayrılıyorum

14 Mart Tıp Bayramı Coşkusu

İzmirli filozof Baha Tevfik APİKAM’da anılacak

Arşiv