Küçük Kulüp bir kez daha "Sarıgedik" dedi

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, derneğin olağan seçimli Genel Kurulu’nda tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

  • 0
  • 572
Küçük Kulüp bir kez daha
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 Yeni yönetimde Sarıgedik ile birlikte Ayşegül Kurtel, Gülgün Hıdır, Ümran Bağcı, S.Arda Yağcı, Mustafa N. Delen, İlker Genç, Y. Baran Kayhan, Ahmet Aslaner, Mark Sevinti, Selçuk Özer, Serhat Kaya yer aldı.
Denetim Kurulu’nda Enrico Ricardo Aliberti, Celal Özlü, Avram Sevinti,  Onur (Disiplin) Kurulu’nda Cem Bakioğlu, Ahmet K. Sağel, Bahar Şeker, Kemal S. Çolakoğlu yer aldı.  

Divan Başkanlığı’nı Kemal Çolakoğlu'nun üstlendiği Küçük Kulüp Genel Kurulu'nda yönetim, denetim kurulları seçildi. Ayrıca 2019 yılı hesapları görüşüldü, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu ibra edildi ve 2020 bütçesi onaylandı.
Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine dördüncü kez seçilen Emre Sarıgedik, önder kulüp vurgusu yaparken, sözlerini şöyle sürdürdü: "Koltukların geçici olduğu bilincinde biri olarak üç dönemlik görevimin ardından bir kez daha göreve talip olma gibi bir düşüncem yoktu. Kulübümüzü bugün getirmiş olduğumuz seviyeden daha da ileri taşıyacak bir arkadaşımızın çıkmasına vesile olmak istedik. Bununla birlikte geldiğimiz noktada başta kıymetli büyüğümüz Kemal Çolakoğlu ve yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere, kulübümüz dahilindeki pek çok dostumuz, bir dönem daha görevde kalmam konusunda hemfikir olunca, ben de görevden kaçmayı kendime yakıştıramadım."

Küçük Kulüp olarak bir tenis kulübünün oldukça ötesinde olduklarını söyleyen Sarıgedik, "Kulübümüz üye yapısı itibariyle adeta bir iş insanı derneğini andırıyor. İzmir'de takribi 100 bin insanın istihdamında emeği geçen bireyleri bir arada tutarak ve farklı etkinliklerde bir araya getirerek güçlü bir sivil toplum kuruluşu görünümü çizdik. Gerek sosyal konularda, gerekse de teniste, gündeme ayak uyduran değil, gündemi belirleyen olma gücüne eriştik ve bunun bir tesadüf olmadığının da altını çizmek isterim." dedi.

Yeni dönemde Küçük Kulüp'teki yönetici sayısının artmasını çok önemsediğini söyleyen Sarıgedik ayrıca, çeşitli zaman aralıklarıyla toplanacak olan ve içinde Ahmet K. Sağel, Bahar Şeker, Bülent Necimoğlu, Celal Özlü, Cem Bakioğlu, Ceylan Şenocak, Enrico Ricardo Aliberti, Kemal S. Çolakoğlu, Lucien Arkas, Mehmet D. Atay, Şebnem Kardıçalı, Tufan Ünal’ın yer aldığı bir de istişare kurulu oluşturduklarını dile getirdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3. Yaş Üniversiteleri Şenliği’ne geri sayım başladı

Flamingo Doğa Parkı’nda yüzde 80’lere gelindi

24 muhtara teşekkür plaketi

Mesaimin son saatine kadar çalışmaya devam

Seferihisar’a 2,5 milyar liralık yatırım

Kadın Danışma ve Sığınma Evi tamamlandı

Arşiv