Meclis Konut Yapı Kooperatifi tanıtım ofisi açıldı

S.S. Meclis Konut Yapı Kooperatifi'nin tanıtım ve irtibat ofisi, Alsancak Talatpaşa Bulvarı'nda açıldı.

  • 0
  • 1.756
Meclis Konut Yapı Kooperatifi tanıtım ofisi açıldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

S.S. Meclis Konut Yapı Kooperatifi'nin tanıtım ve irtibat ofisi, Alsancak Talatpaşa Bulvarı'nda açıldı. S.S. Meclis Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Erol, Başkan Yardımcısı Çetin Güvercin, Muh. Üyesi Şenol Aslanoğlu, Denetim Kurulu Üyesi Şener Kırıkkaya ve Melih Tunç Tandoğan’ın ev sahipliğini yaptığı ve  yeni projenin tanıtıldığı açılışa, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, İzmir Balıkçı İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Şahin Çakan, Egebeta Yönetim Kurulu Başkanı Gafur Alişer, Uluslararası Balkan ve Türk İş Dünyası Derneği (BATÜDER) Başkanı Akın Kazançoğlu’nun da aralarında yer aldığı işdünyasından çok sayıda isim katıldı.
Kurdela kesiminin ardından konuşan İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, Açılışa katılımın arkadaşlarının ne kadar doğru bir iş yaptığını bir kez daha gösterdiğini belirterek, “Doğru insanlar, doğru yerdeler. Bu projeye sahip çıkmamız gerekiyor” dedi.

“PRESTİJLİ BİR PROJE”
Proje hakkında bilgi veren S.S. Meclis Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Erol, “Kendine has kültürü ve yaşantısıyla İzmir'in en merkezi ve rağbet gören semtlerinden Yeşilyurt bölgesinde, İzmir'in üçüncü büyük kent meydanı olacak 40 bin metrekare proje alanının hemen yanında,  S.S. Meclis Konut Yapı Kooperatifi güvencesiyle yepyeni bir yaşam alanı hayata geçiyor. Çok prestijli bir proje bu. 8 bin 500 metrekare proje alanı içinde geniş peyzaj alanları, sosyal alanlar, spor salonu, yüzme havuzu, kapalı otopark alanları, çocuk oyun alanlarıyla herkes için keyifli bir yaşam alanı olacak. Kooperatif mantığıyla maliyetleri çok aşağıya çekmeye çalıştık ve başardık. Böyle bir projeyi İzmir'e kazandırdığımız için çok mutluyuz. Bundan sonra da sadece bu tür projelere devam edeceğiz. Sıradan projelere imza atmayacağız. Projede yer alan arkadaşlarımızın tamamı, bilgi birikimleriyle, özverileriyle en iyisini hak ediyor” diye konuştu.
2 YIL İÇİNDE TESLİMAT
Projedeki fiyatlarla ilgili de bilgi veren Erol, “Şu anda şantiye alanını oluşturuyoruz. En fazla iki yıl içinde bitirip teslim etmeyi planlıyoruz. 1+1 dairelerde 230 bin TL'den başlayan fiyatlar var. 1+1 için değeri en yüksek yer 290 bin TL civarında olacak. 1+1 dairelerimiz 75 metrekare. 3+1 dairelerde en yüksek yer 595 bin TL'yi geçmeyecek. Bu daireler bittiğinde daha da değerlenecek. Yani yatırım için de çok büyük bir fırsat” dedi.
Konuşmaların ardından konuklar proje hakkında detaylı bilgi aldı ve kooperatif üyeliğine başvurdu.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv