Pet şişeyi getir, bez çantayı götür

Buca Belediyesi anlamlı bir projeye daha imza attı. Belediye önünde açtığı stantta pet ambalaj getirenlere bez çanta hediye eden Buca Belediyesi, toplanan ambalajlarla sokak hayvanlarına mama desteği sağlayacak.

  • 0
  • 422
Pet şişeyi getir, bez çantayı götür
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Buca Belediyesi anlamlı bir projeye daha imza attı. Belediye önünde açtığı stantta pet ambalaj getirenlere bez çanta hediye eden Buca Belediyesi, toplanan ambalajlarla sokak hayvanlarına mama desteği sağlayacak. Doğa, çevre ve sokak hayvanlarını destekleyen projeye Bucalılar yoğun ilgi gösterdi.
 
Buca Belediyesi temiz çevre, sıfır atık çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Yeni yılla birlikte ülke genelinde başlayan ücretli poşet uygulamasında vatandaşa destek olmak ve doğada uzun yıllar çözülmediği için çevreye zarar veren pet şişeleri yararlı bir şekilde geri dönüşüme sokmak amacıyla proje geliştiren Buca Belediyesi, pet şişe getirenlere bez çanta dağıttı. Belediye, toplanan pet şişeleri sokak hayvanları için kurulan mama otomatlarında değerlendirerek can dostlarına soğuk kış günlerinde gıda desteği sağlayacak.

Buca Belediyesi hizmet binası önünde “ Pet şişeyi getir bez çantanı götür. Desteğin sokak hayvanlarına mama olsun” sloganıyla düzenlenen kampanyaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sokak hayvanlarına mama olarak dönecek boş pet ambalajlarını belediye görevlilerine teslim eden vatandaşlar, kendilerini naylon poşet sıkıntısından kurtaracak ham
bez çantalarına kavuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv