Red Bull ile unutulmaz bir müzikal deneyimi

Oluşturduğu müzikal programlarla özgün deneyimlere imza atan Red Bull; yılın en uzun gecesinde dünyaca ünlü İspanyol DJ/Prodüktör Henry Saiz’i İzmirli müzikseverlerle buluşturdu.

  • 0
  • 1.382
Red Bull ile unutulmaz bir müzikal deneyimi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Oluşturduğu müzikal programlarla özgün deneyimlere imza atan Red Bull; yılın en uzun gecesinde dünyaca ünlü İspanyol DJ/Prodüktör Henry Saiz’i İzmirli müzikseverlerle buluşturdu. 20 Aralık Cuma gecesi İzmir’deki Hangout Cure’da gerçekleşen Red Bull Presents etkinliği sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Küresel elektronik müzik arenasının en iddialı isimlerinden birisi olarak adını duyuran İspanyol DJ/Prodüktör Henry Saiz, 20 Aralık Cuma gecesi İzmir’de muhteşem bir performansa imza attı. Seyircinin yaşadığı müzikal deneyimlere özgünlük katmayı amaçlayan Red Bull iş birliğiyle; Hangout Cure’da gerçekleşen gecede, sanatçı, “Secret” ve “Sphynx” başta olmak üzere birçok başarılı çalışmasıyla müzikseverlerle buluştu.

Bu zamana kadar başarısını DEEJAY Magazin ve DJ Mag Spain gibi prestijli yayınlardan ‘En İyi DJ’ ödülleri alarak kanıtlayan 38 yaşındaki müzisyen, dünya çapında geniş kitlelere ulaşmıştı. Yılın en uzun gecesinde gerçekleşen etkinlik sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv