Şarkı söyledi, şiir okudu, zeybek oynadı

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, İzmirli, Egeli hayranlarına unutulması mümkün olmayan bir akşam yaşattı. Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda sevenleriyle bir araya gelen Konak, yaklaşık 3 saat sahnede kaldı ve şarkılarını, türkülerini, şiirlerini salonu dolduran 5 bin kişinin eşliğinde seslendirdi.

  • 0
  • 728
Şarkı söyledi, şiir okudu, zeybek oynadı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, İzmirli, Egeli hayranlarına unutulması mümkün olmayan bir akşam yaşattı.  

Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda sevenleriyle bir araya gelen Konak, yaklaşık 3 saat sahnede kaldı ve şarkılarını, türkülerini, şiirlerini salonu dolduran 5 bin kişinin eşliğinde seslendirdi.Kendisine eşlik eden devasa koroya teşekkür etti. Espri yapmayı da unutmayan ünlü sanatçı, esprileriyle izleyenleri kahkahalara boğdu.
İzleyenlerinin alkış ve tezahüratları karşısında  zeybek oynamayı da ihmal etmedi.  Göklerde Kartal gibiyim, Yalancı dünya, Yarim Yarim, Mimoza çiçeğim, Ömrüm, Cemalim gibi birbirinden güzel, dillere pelesenk olmuş şarkılarını salondan aldığı enerji ile seslendiren sanatçı, performansıyla uzun süre ayakta alkışlandı.

Şarkılarının arasında  seyircilerlerle de sohbet eden  Konak "Birbirlerinizi  ayrı düşüncelerde olduğunu z için horlamayın, kötülemeyin, birbirininize kenetlenin kardeş olun" dedi.

Konser; yine devasa koro ile hep birlikte ayakta seslendirilen İzmir Marşı ile sona erdi.
            
                       

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Genç Sanatçılar sahnede

Arşiv