Tenisin gücünü İzmir ve Türkiye için kullanalım

Hürriyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Deniz Sipahi'nin, 9 Eylül haftasında İzmir'de dev bir tenis turnuvası düzenlenmesi teklifine Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik'ten tam destek geldi.

  • 0
  • 747
Tenisin gücünü İzmir ve Türkiye için kullanalım
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Tenis'in İzmir'de daha geniş kitlelere yayılması için yaptığı çeşitli çalışmalarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Küçük Kulüp, uluslararası üne kavuşmuş usta raketlerin İzmir'e getirilmesi çağrısına da kayıtsız kalmadı. Hürriyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Deniz Sipahi'nin, 9 Eylül haftasında İzmir'de dev bir tenis turnuvası düzenlenmesi teklifine Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik'ten tam destek geldi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Sarıgedik, "İzmir basınının önemli temsilcilerinden Deniz Sipahi'nin önerisi, Türk tenisinin İzmir merkezli olarak yükselmesine olanak tanıyacak önemli bir öneridir. Amatör olarak kentte tenise zaten ciddi bir ilgi var ama bunu profesyonelleştirmek için uluslararası büyük bir turnuva iyi bir pekiştireç olabilir. Tabii böyle bir girişim için kentteki tenis kulüplerinin, iş dünyasının ve elbette İzmir Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere yerel yönetimin el ele vermesi gerekir. Eğer konuşulduğu gibi bir İzmir lobisi varsa; EBSO, İZSTO, İTB, EİB, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi başta olmak üzere tüm oda ve borsalarla birlikte kentteki -siad, -iad, -giad takılı derneklerin de el ele vermesi gerekir. Federasyon başkanımızın da böyle bir girişimde yanımızda olacağından hiç şüphem yok. Kendisi ile Gençlik ve Spor Bakanımızdan randevu alabiliriz. İzmir milletvekillerimiz de böyle bir girişimde mutlaka bu birlikteliğin içinde olmalılar. Biz Küçük Kulüp olarak bu çağrının gerçekleşmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bugüne kadar birçok alanda öncü olmuş kulübümüzün, bu organizasyonun gerçekleştirilmesi için de üstüne ne düşüyorsa yapmaya hazır olduğunu tüm İzmir ve tenis kamuoyuna ilan etmek istiyorum." dedi.

Sarıgedik ayrıca böyle bir organizasyonun İzmir'de düzenlenmesinin kentin tanıtımına da faydalı olacağını dile getirirken, "Hayalim, İzmir'de düzenlenen uluslararası bir turnuvada, bir Türk sporcunun birincilik kürsüsüne çıktığını görmek." dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv