Volkan Konak İzdihamı

Ege’nin EN büyük Outlet’ i Westpark’ ta doğum günü festivalinin 2.gününde Volkan Konak konserinde adeta izdiham yaşandı.

  • 0
  • 781
Volkan Konak İzdihamı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege’nin EN büyük Outlet’ i Westpark’ ta doğum günü festivalinin 2.gününde Volkan Konak konserinde adeta izdiham yaşandı. 
Açıldığı günden bugüne sayısız prestijli etkinlik ile İzmir’in odak noktası olmayı başaran Westpark Outlet doğum günü festivalinin 2. gününde Volkan Konak’ı ağırladı.  Alışveriş Merkezi’nin açık otoparkında yapılan konsere ilgi çok büyüktü. Saatler öncesinden alanı dolduran sanatçı hayranları gece boyunca Volkan Konak şarkılarıyla mest oldular.

 
Volkan Konak, “Türkiye’min güzellikleri” diye hitap ettiği hayranlarına “Bu güzel İzmir akşamında ne güzel şey sizinle karşı karşıya gelmek, keyfini çıkartın gecenin” diye seslendi. Şarkı ve türkülerinde aşk temasını öne çıkaran ünlü sanatçı, aşka dair hikâyelerini de paylaştığı konuşmalarında duygu dolu anlar da yaşandı.
 
İzmirlilerin heyecanla beklediği Westpark’ın 1.yaş günü konserlerinin 2.si, sanatçının binlerce hayranını bir araya getirerek unutulmaz bir gece yaşattı. Açık havada gerçekleşen bu muhteşem konserde Karadenizli sanatçı en sevilen parçalarını seslendirirken şiirleri, hikâyeleri ve esprili anlatımıyla alanı hıncahınç dolduran hayranlarını adeta büyüledi. Konser bitiminde sanatçıya Tankar Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tan tarafından çiçek takdim edildikten sonra, ikili Westpark Outlet’in doğum günü pastasını birlikte kesti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Muhsin Ertuğrul Tiyatro Emek Ödülü sahibini buldu

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Arşiv