Yanlış tedaviden yaşamını yitirdi!

Bornova eski Belediye Başkan Yardımcısı Zeynel Abidin Fidan, yurtdışında yanlış tedavi uygulanan ve üç gün önce, Sağlık Bakanlığı tarafından tahsis edilen ambulans uçakla Türkiye' ye getirilen kuzeninin oğlu Mehmet Ali Geregül' ün yaşamını yitirdiğini söyledi.

  • 0
  • 371
Yanlış tedaviden yaşamını yitirdi!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bahri KARATAŞ ( KHA) 

Bornova eski Belediye Başkan Yardımcısı Zeynel Abidin Fidan, yurtdışında yanlış tedavi uygulanan ve üç gün önce, Sağlık Bakanlığı tarafından tahsis edilen ambulans uçakla Türkiye' ye getirilen kuzeninin oğlu Mehmet Ali Geregül' ün yaşamını yitirdiğini söyledi.


Fransa'da uygulanan yanlış tedavi nedeniyle 21 gün yoğun bakımda kalan, ailesinin isteğiyle dün Ambulans Uçakla İstanbul'a nakledilen kuzenimin oğlu pırıl pırıl gencimiz Muhammet Ali Geregül (26) yaşama veda etti diye konuşan Zeynel Abidin Fidan, "Beyin kanaması geçirdiği anlaşılamayan MS ilaçları verilerek eve gönderilen sonra tekrar ağırlaşarak hastanede tedavi altına alınan yeğenime bu kez de çağımızın belası kovid 19 tedavisi uygulanmış ardından da menenjit tedavisine başlanmış. Fransa gibi bir ülkede ardı ardına yapılan bu hatalar zinciri sonucunda gencecik,gelecek vad eden bir gencimiz adeta bilerek ölüme gönderilmiştir.Sağlık Bakanlığının tahsis ettiği Ambulans Uçakla İstanbul'a getirilerek bi hastanede tedavi altına alındı. Yapılan kontrollerde beyin kanaması geçirdiği anlaşılmış ancak tedavi için çok geç kalınmıştır.Çok üzgünüz acımız çok derin, ışığı bol, devri daim olsun. Önce kuzenim annesine, tüm aileye, akraba, dost ve yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum. Son yıl içinde yaşadığımız çokça acıya bir yenisi daha eklendi. Cenazesi çok sevdiği Tunceli' nin Kocakoç köyüne götürülerek son yolculuğuna uğurlanacaktır" dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3. Yaş Üniversiteleri Şenliği’ne geri sayım başladı

Flamingo Doğa Parkı’nda yüzde 80’lere gelindi

24 muhtara teşekkür plaketi

Mesaimin son saatine kadar çalışmaya devam

Seferihisar’a 2,5 milyar liralık yatırım

Kadın Danışma ve Sığınma Evi tamamlandı

Arşiv