3 aylık mola yetti

Prof. Dr. Gürbüz Aktaş ve eşi Prof.Dr. Filiz Öğce Aktaş yönetiminde her ay geleneksel olarak Küçük Kulüp Alliance Restaurant’da gerçekleştirilen Dans geceleri 3 aylık bir aranın ardından tekrar başladı.

  • 0
  • 1.853
3 aylık mola yetti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:


Uzun yıllar İzmir’e hizmet veren Dans Arts-Estetik Dans Stüdyosu kurucusu ve EÜ Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı emekli Öğretim üyesi Prof. Dr. Gürbüz Aktaş ve eşi Prof.Dr. Filiz Öğce Aktaş yönetiminde her ay geleneksel olarak Küçük Kulüp Alliance Restaurant’da gerçekleştirilen Dans geceleri 3 aylık bir aranın ardından tekrar başladı.


Ceyla İnmeler, Birol Doğan
Çiftin 20 yıldır sürdürdüğü, ancak Hindistan’da görevli bulundukları üç aylık aranın ardından start verilen gecelerin ilki çok sayıda dansseveri buluşturdu.

Dansın Divası Gürbüz Aktaş, geleneksel olarak her ay toplandıklarını, gecelere katılan arkadaşların %90’ı hatta 95’inin 20 yıldır, bir bölümünün dans geçmişinin 26 yıla dayandığını söyledi. “Tangodan salsaya, cha cha dan Valsa aklınıza ne gelirse bütün salon danslarının İzmir’de de yapıldığı tek yer burası. Herkes çok mutlu oluyor burada dans etmekten” dedi.

İzmir ve Ege bölgesinde dans aktivitelerinin başlaması ve tanıtılmasını sağlayan, özel derslerine “Dans Mululuk Aşılar” sloganıyla devam ederken aynı zamanda Dans/Hareket Terapisi konferansları da veren Aktaş, dansın sağlıklı yaşama çok önemli katkısı olduğuna dikkat çekti. “Dans/Hareket Terapisi” kitabını imzaladı.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fuarda Ceylan Ertem ve Hayko Cepkin şarkıları

“İzmir Aşkına Sokağın Kadınları” adlı müzikal sahnelendi

Çim Konserleri'nde Mahsun Kırmızıgül sahne aldı

Çim Konserleri’nde “Motive” rüzgarı

Bayülgen ile Robot Sophia İzmirliler ile bir araya geldi

Hande Yener Çim Konserleri’nde