Fuarın da En Gözde’si

Bayraklı, Bostanlı, Mavişehir şubeleriyle döner severlerin vazgeçilmezi olan En Gözde Döner lezzetli ve yumuşak döneriyle geçtiğimiz gün hizmete giren Uluslararası İzmir Enternasyonal Fuarı’nın da “En Gözde”si oldu.

  • 1
  • 6.380
Fuarın da En Gözde’si
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı, Bostanlı, Mavişehir şubeleriyle döner severlerin vazgeçilmezi olan En Gözde Döner lezzetli ve yumuşak döneriyle geçtiğimiz gün hizmete giren Uluslararası İzmir Enternasyonal Fuarı’nın da “En Gözde”si oldu. Uzun kuyrukları oluşturan insanlar; lavaşın taze taze yapılışından dönerin büyük bir özen ve titizlikle makine kadar düzgün kesilişini, tartılışının ardından lavaşın içinde yerleşerek dürüm haline gelişini ve kendilerine uzatılışını keyifle izledi.

Bir stand ortalığı dumana boğarken kendi standından duman çıkmamasının nedenini soranlar ise öncelikle kendi standlarına gelenlerin, sonra stand önünde bekleyen veya geçenlerin üzerlerine yağ ve is sinmemesi için ekstra bir masraf sonunda özel sistem yaptırıldığını öğrendi ve kendilerine verdikleri önem için En Gözde’nin genç patronu Celal Yıldız’a teşekkür ettiler.
Fuarın ilk gönünü tadım günü olarak belirlendiğini ve lavaşsız, saf olarak tattırıldığını söyleyen Celal Yıldız, “Ürün kalitemiz bizi kısa sürede İzmir’in ‘En Gözde’si yaptı. Lezzet tutkunları da fuarın en gözdesi yaptı. Tüm İzmirli ve fuar ziyaretçilerimize sonsuz teşekkürler” dedi.

Yorumlar (1)
  • Zeliha Çınar

    Zeliha Çınar

    Lezzetine bayılacaksınız bizim fuara adım atar atmaz ilk durağımız gözde et döner efsane

    07 Eylül 2023 00:30
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Izmir’de Antakya esintisi

Ramazan sofralarının güzeli Swissôtel Büyük Efes’te...

Hatay lezzetleri Swiss'de

Denizkent Kafe’de glutensiz menü

Urla Mantısı (Kulaklı Mantı)

Wyndham Grand İzmir Özdilek’te Ramazan

Arşiv