Müteahhitler ve Rantçılar değil, Vatandaş Hizmet Zengini Olacak.

Zafer Partisi Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Dinçer, geçtiğimiz günlerde “Binlerce yeni arazi üreterek müteahhitleri zengin ettik Belediye başkan nın görevi bu, AK Partili Adnan Öztekin’e kefil oluyorum” açıklamasıyla vatandaşların tepkisini çeken Buca Belediyesi eski Başkanı Cemil Şeboy’un sözlerine karşılık, “Kimler, kimlere kefil oluyor, önce dönüp kendilerine baksınlar sonra kefil olsunlar. Buca Belediyesi’ne başkan olduğumuz vakit belediyenin tüm imkanlarını halkımız için kullanacağız” dedi.

  • 0
  • 62
Müteahhitler ve Rantçılar değil, Vatandaş Hizmet Zengini Olacak.
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Başkan olması halinde halkın yanında olan sağlam bir ekiple çalışacaklarını belirten Zafer Partisi Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Dinçer, “Buca'nın üstünden zengin olmaya değil, Bucalı vatandaşlarımızı hizmet zengini etmeye geliyoruz” dedi.

Eski başkan Şeboy’un AK Parti adayı Adnan Öztekin’e kefil oluyorum sözlerine de karşılık veren Mustafa Dinçer, “Bazıları, bazılarına kefil olurken önce geçmişte yaptıklarına bakacaklar. Bizim bu talan düzenini bozmamız lazım. Değerlerimize sahip çıkmamız gerek. Buca'da kayıtsız 85 bin mülteci yaşıyor. Buca Belediyesi’nin borcu belli olan 2 milyar TL'yi aşmış bir borcu var bu borç olurken Suat Nezir, Adnan Öztekin ve Görkem Duman’da var bu borç olurken. Soruyorum Yenigün Mahallesin 'de vatandaşın evleri 3 katlı, o yapılan bloklar neden 9 katlı kimler izin verdi. Bizim zamanımızda ne müteahhitler, ne rantçılar zenginleşecek, vatandaşımız Bizim ile birlikte Hizmet Zengini olacak göreceksiniz” dedi.

Dinçer " Bucalı Bucaya Sahip çıkmalı. Bunun içinde Mustafa Dinçer'e sahip çıksınlar"
Başkan olması halinde halk meclislerini kuracaklarına sözlerine ekleyen Mustafa Dinçer “Bundan sonra kent konseyleriyle değil, köy konseyleri , esnaf konseyleri, gençlik konseyleri olacak belediye başkanı seçildikten sonra Belediye başkanı herkesin adamıdır. Herkes gelecek bize rahat rahat derdini anlatacak. Bizde çare bulacağız. Bucalılar Buca’ya sahip çıkmak zorundadır. Buca’ya sahip çıkmak istiyorlarsa Zafer Partisinin adayı Mustafa Dinçer’e sahip çıksınlar” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Buca’da coşkulu mazbata töreni

Az uyuyup, çok çalışacağız

Çiçek yerine SMA'lı bebeğe destek çağrısı

Başkan Ünsal’ın ilk ziyareti Zübeyde Hanım’a

İşimiz gücümüz Konak olacak

Bahar rüzgarını yaza çevireceğiz

Arşiv