1 Aralık'a kadar ziyarete açık

“Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Koleksiyonu’ndan Karma Sergi” 31 Aralık’a kadar S.Yaşar Resim Müzesi ve Galerisi’nin eski binasında sanatseverlerle buluşuyor.

  • 0
  • 398
1 Aralık'a kadar ziyarete açık
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca düzenlenen, farklı sanat türlerinin, yerli ve yabancı farklı kültürden insanları sanatın evrensel dilinde birleştirmeyi ve düzenlendiği şehirlere farklı etkinlikler kazandırmayı amaçlayan Türkiye Kültür Yolu Festivallerinin 10’uncusu olan Efes Kültür Yolu Festivali kapsamında açılan, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Koleksiyonu’nda bulunan resimlerden oluşan karma sergi sanatseverlerle buluşuyor.

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Koleksiyonu’nda yer alan ve 27 sanatçının eserlerinden oluşan Karma Sergi, S.Yaşar Müzesi ve Sanat Galerisi’nin eski binasında sanatçıların ve sanatseverlerin katılımıyla açıldı.

Abidin Elderoğlu, Avni Arbaş, Cavit Atmaca, Cuma Ocaklı, Çetin Erokay, Devrim Erbil, Dilek Işıksel, Ekrem Kahraman, Ergin İnan, Fahri Sümer, Gencay Kasapçı, Hasan Rastgeldi, Hülya Yalçın, Işıl Özışık, İbrahim Örs, Jale Yılmabaşar, Muhsin Kut, Mustafa Pilevneli, Naile Akıncı, Nejat Akkan, Reha Yalnızcık, Resul Aytemur, Temur Köran, Umur Türker, Yaşar Yeniceli, Zafer Gençaydın, Zeki Kıral’ın eserlerinin yer aldıgı sergi 31 Aralık 2023 tarihine kadar ziyarete açık olacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ruhu genç İzmirliler gösterileriyle büyüledi

Atatürk'ün Hayatı Şarkılar ve Şiirlerle Yankılanacak

San Remo’da Zafer

Yaşamı ve Şiirleriyle Bir Garip Orhan Veli

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

Arşiv