100. yıl kortejine davet

Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıl dönümünü hafta boyunca farklı etkinliklerle kutlayan Bayraklı Belediyesi, 29 Ekim Pazar günü muhteşem bir korteje ve Atatürk Anıtı açılışına ev sahipliği yapacak. Başkan Sandal “Bu onurlu ve özel günde, tüm halkımızı yürüyüşümüze ve açılışımıza bekliyoruz” dedi.

  • 0
  • 164
100. yıl kortejine davet
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi’nin, Cumhuriyet’in 100. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenleyeceği kortej yürüyüşü 29 Ekim Pazar günü saat 18.00’de Özkanlar Migros önünden başlayacak. Bando, bayraklar ve meşaleler eşliğinde devam edecek yürüyüşün ardından Sakarya Caddesi ile Alija İzetbegoviç Caddesi’nin kesiştiği noktada 100. yıla özel tasarlanan Atatürk Anıtı’nın açılışı gerçekleştirilecek.

VOSVOS’LARDAN ÖZEL GÖSTERİ

Gün içerisinde spor şenlikleri devam ederken, saat 14.00’te 106 ‘vosvos’ tutkunu Çiçek Pazaryeri’nde araçlarla ‘100. YIL’ yazacak, daha sonra ilçe turu atılacak. Saat 16.00’da Süvari Yüzbaşı Şerafettin Kültür ve Hizmet Merkezi’nde, Ayda Bebek Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı karikatür ve resim sergisinin açılışı yapılacak.

TÜM BALKONLARI VE DÜKKANLARI SÜSLÜYELİM”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünü ilk günkü inanç ve kararlılıkla kutluyoruz. Bu onurlu günde tüm halkımızı kortejimize, Atatürk Anıtı açılışımıza bekliyoruz. Sizlerden ricam balkonlarımızı ve dükkânlarımızı Atatürk posterleriyle ve Türk Bayraklarıyla süsleyelim. Cumhuriyetimizin 100. yılını Bayraklı’ya yakışır şekilde kutlayalım” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

ADD’ye tam destek

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Arşiv