Agroexpo 30 Ocak'ta Kapılarını Açıyor!

Türkiye’nin en büyük ve Avrupa’nın dört büyük tarım ve hayvancılık fuarından biri olan AGROEXPO Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Tavukçuluk Fuarı, PROGEN Ana Sponsorluğu ile 30 Ocak-03 Şubat 2024 tarihleri arasında 19. kez kapılarını açacak.

  • 0
  • 2.180
Agroexpo 30 Ocak'ta Kapılarını Açıyor!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2023 yılında 74 ülkeden toplam 105.716 ziyaretçiyi ağırlayan AGROEXPO’da bu yıl da katılımcılar 330 bin metre karelik Türkiye’nin en büyük fuar alanı olan Fuar İzmir’de 15 ayrı holde ürünlerini sergileyebilecek. Fuara gelecek olan tüm yerli - yabancı ziyaretçi ve katılımcılar 19. AGROEXPO'nun Resmi Hava Yolu olan Türk Hava Yolları uçuşları özel promosyon kodu ile uçuşlarında indirim fırsatlarından yararlanabilecek.

AGROEXPO BİTKİSEL ÜRETİME DEĞER KATACAK
Tarım sektöründe geniş bir yelpazeye hitap edilen fuarda, tüm dünyada ivme kazanan bitkisel üretim ve gıda teknoloji firmaları da fuar içerisinde büyük bir alanda katılım gösterecek. Son teknoloji ve inovatif çözümlerin sunulacağı organizasyona, hem üreticilerin hem de ziyaretçilerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Fuar kapsamında, ulusal ve uluslararası düzeyde birçok firmanın hayvansal ürün teknolojilerini, ambalaj ekipmanlarını sergileyeceği AGROEXPO, sektöre yönelik son gelişmelerin ve kaliteli ürün gamının sergilendiği bir fuar olacak.

TİCARET BAKANLIĞI’NDAN TAM DESTEK
Ticaret Bakanlığı; Agroexpo katılımcısının stant harcamaları; stant tasarımı, konstrüksiyonu, kurulumu ile raf, ışıklandırma, halı, masa ve sandalyeye ilişkin harcamaları’na %50 destek veriyor.
30 Ocak - 03 Şubat 2024 Tarihlerinde 19.' su düzenlenecek olan Uluslararası İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarı aynı zamanda UFİ ( Dünya Fuarlar Birliği) tarafından onaylı tek Tarım ve Hayvancılık Fuarı olma özelliğini taşıyor.

TARIM EKONOMİSİNE SOLUK KATACAK
İtalya, Rusya, Çin, Macaristan, Çekya’nın standlı ülke katılımlarının olduğu fuara, 80’i yabancı olmak üzere toplam 500' e yakın firma katılıyor. 90 Ülkeden yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırlayacak olan AGROEXPO’da düzenlenecek ikili görüşmeler ile milyarlarca dolar iş hacmi gerçekleşmesi hedefleniyor. Oluşacak iş hacmi ile Türk ekonomisine ve tarım sektörüne büyük katkı sağlanacak.

BİRBİRİNDEN RENKLi ETKİNLİKLER AGROEXPO’DA
19. kez düzenlenecek AGROEXPO her yıl olduğu gibi bu yılda birbirinden renkli etkinliklere sahne olacak. WEBAGRON iş birliği ile organize edilen şov ve yarışmalar ile ziyaretçiler 5 gün boyunca keyifli saatler geçirecek.

ÜCRETSİZ BİLETİNİZİ ONLINE ALIN
5 gün boyunca 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaretçileri Fuar İzmir’de ağırlayacak olan AGROEXPO’da biletler, fuarın kurumsal internet sitesi olan www.agroexpo.com.tr üzerinden kolayca kayıt olunarak ücretsiz bir şekilde alınabilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

Arşiv