Ahmetbeyli’ye ince bir dokunuş

Menderes Belediyesi tarafından Ahmetbeyli kavşak ve sahil bölgesinde düzenleme çalışması gerçekleştirildi.

  • 0
  • 165
Ahmetbeyli’ye ince bir dokunuş
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Menderes Belediyesi tarafından Ahmetbeyli kavşak ve sahil bölgesinde düzenleme çalışması gerçekleştirildi.
Menderes Belediyesi’nin ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalar devam ediyor. Ahmetbeyli’de de park ve bahçeler müdürlüğü tarafından yenileme ve düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. Yapılan hizmet kapsamında Ahmetbeyli kavşak yeni haline kavuşurken, sahil bölgesine de spor aletleri yerleştirildi.

Bisikletçiler unutulmadı
Çalışmalar kapsamında kavşakta taş döşemesi ve aydınlatma yapılırken, bisikletçilerin yoğun olarak kullandığı yol olması nedeniyle kavşağa bisiklet sürücüsü heykeli de konuldu. Sahil tarafına ise vatandaşların spor yapabilmesi için spor aletleri yerleştirildi.

Hizmetlerimiz sürecek
İlçede ihtiyaç duyulan her noktada çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ‘’ 44 mahallemiz için çalışmalarımızı tüm hızımızla sürdürüyoruz. Ahmetbeyli’de de park ve bahçeler müdürlüğümüzün çalışmaları sona erdi. Yapılan çalışmaları kapsamında Ahmetbeyli kavşağı yeni görünümüne kavuşurken, sahil alanına da vatandaşlarımızın spor yapabilmesi için spor aletlerimizi koyduk. Menderes’imizin her bir noktasına hizmetlerimizi sunmaya, hemşehrilerimizin sesi olmaya devam edeceğiz.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dezavantajlara karşı el ele

İlk nikahlarını kıydı

Foça’da çocuklar doyasıya eğlendi

1 Mayıs’ı Yeni Türkü konseriyle kutlayacak

Hasret Gültekin’i unutmadı

Otizm Eğitim Zirvesi'ne ev sahipliği yaptı

Arşiv