BAE, Bahreyn, Umman, Kuveyt ve Katar’da da Satışlara Başladı

Jimmy Key Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Ünlütürk, yeni açtıkları mağazalarla birlikte mağaza sayılarının 68’e ulaştığını açıklayarak, online kanalda hızla büyümeyi hedeflediklerini ve 2024 sonunda toplam satışın online payını %20’ye çıkaracaklarını söyledi. Jimmy Key, Ocak 2024 itibarıyla Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Umman, Kuveyt ve Katar’da da satışlarına başladı.

  • 0
  • 384
BAE, Bahreyn, Umman, Kuveyt ve Katar’da da Satışlara Başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

E-ticaret sınırları olmayan bir satış kanalı ve doğru bir dijital pazarlama ile tüm kitlelere ulaşabilirsiniz diyen Jimmy Key Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Ünlütürk, “2024 sonunda 18 pazaryerinde, 30 ülkede ürünlerimizi satabilmeyi hedefliyoruz ve bunun için yoğun çalışmalar içerisindeyiz. Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Umman, Kuveyt ve Katar’da da Ocak 2024 itibariyle satışlarımız başlamış durumda. Romanya, Bulgaristan ve Macaristan’da lokal marketplacelar ile de satışlarımız başladı. E-ticaret sınırları olmayan bir satış kanalı ve doğru bir dijital pazarlama ile tüm kitlelere ulaşabilirsiniz” şeklinde konuştu.

Jimmy Key Hakkında: 1997 yılında İzmir’de kurulan Jimmy Key, 68 konsept mağaza ve jimmykey.com e-ticaret sitesi ile moda dünyasında yer alıyor. Şehirli ve modern bir yaşam stili süren, şık ve boho detaylarıyla kendine has bir çizgisi olan koleksiyonlar konfor ve stile önem veren kadınlara hitap eden Jimmy Key, doğal içerikli kumaşlar, rahat kalıplar ve özgün renk skalasıyla zamansız parçaları müşterisiyle buluşturuyor. Güncel trendleri, yaratıcı bir şekilde marka kimliğine uyarlayarak, yüksek kaliteli koleksiyonlar ortaya çıkaran Jimmy Key, kurum içi üretim kabiliyetleriyle de her ay yeni bir tema hazırlayarak müşterisine yenilikleri sunuyor. Jimmy Key için sürdürülebilir moda anlayışı perakende ilkelerinde ilk sırada yer alırken, üretim süreçlerinde çevreyi koruyan, az su ve enerji tüketimini temel alan, insana ve doğaya saygılı tutum sergiliyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Folkart, En İyi İşverenleri Listesi’nde

Yapay zekayla gıda kayıplarının önüne geçecek

Kirazdaki ihracat hedefi 300 milyon dolara yükseldi

Sibel Zorlu, güven tazeledi

Ambalajlı ihracata ödül

2024 hedefi 1 milyar dolar

Arşiv