Beydağ'da 100.Yıl Sergisi

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde, Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100.Yılı etkinlikleri Beydağ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından “Cumhuriyetin 100.Yılı Sergisi” gerçekleştirildi.

  • 0
  • 185
Beydağ'da 100.Yıl Sergisi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde, Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100.Yılı etkinlikleri tüm İzmir’de devam ediyor. Bu kapsamda Beydağ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından “Cumhuriyetin 100.Yılı Sergisi” gerçekleştirildi.

Halk eğitimi merkezi kursiyerlerinin, öğretmenlerin katkılarıyla hazırladıkları el emeği göz nuru eser ve ürünlerin yer aldığı sergiye Beydağ Kaymakamı İrem Baha Yağan, Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, okul müdürleri, kursiyerler ve davetliler katıldı. Kardelen Sergi Salonunda gerçekleştirilen serginin açılışı Kaymakam Yağan ve Belediye Başkanı Yılmazlar tarafından yapıldı.

Sergiyi davetliler eşliğinde gezen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Yağan kursiyer ve öğretmenleri emeklerinden dolayı tebrik etti.

Kabak, alüminyum ve ipek kozası işlemeciliği, pano, çerçeve çalışmaları, el sanatları, ev tekstil ürünleri, dikiş, iğne oyası, geri dönüşüm çalışmaları olmak üzere 410 üründen oluşan sergi 20 Ekim Cuma gününe kadar gezilebilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

ADD’ye tam destek

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Arşiv