Caz Tarihine Bakmak Embryo Live

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), düzenlediği 31. İzmir Avrupa Caz Festivali, Caz tarihinde önemli bir yere sahip Embryo ile devam ediyor.

  • 0
  • 488
Caz Tarihine Bakmak Embryo Live
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir İtalya Konsolosluğu, Institut français Türkiye – İzmir, İsviçre İzmir Fahri Konsolosluğu, Goethe Enstitüsü İzmir, İstanbul Slovakya Başkonsolosluğu ve İzmir Slovakya Fahri Konsolosluğu işbirliği ile düzenlediği 31. İzmir Avrupa Caz Festivali, Caz tarihinde önemli bir yere sahip Embryo ile devam ediyor.

İzmirli caz dinleyicileri, 18 Mart 2024 Pazartesi AASSM küçük salonda,1969 yılında Christian Burchard, Edgar Hofmann ve Lothar Meid tarafından kurulan, geçen 55 yıl süresince değişen, gelişen ve caz müziğinde adeta bir ekol haline gelen Embryo ile buluşma fırsatı bulacak. Goethe Enstitüsü İzmir işbirliği ile gerçekleşecek “Embryo Live” konserinde, kurucusu Christian Burchard’ın vefatından sonra grubu devralan kızı Marja Burchard yönetimindeki Embryo uzun geçmişlerini hatırlatan bir program sunacak. Jan Weissenfeldt (gitar), Maasl Maier (bas, saksafon, flüt), Jakob Thun (davul) ve Marja Burchard (vibrafon, rhodes, org, santur, vokal, trombon) oluşan Embryo 19 Mart 2024 Salı günü İKSEV’de bir atölye yapacak.

Konser biletlerini Biletix ve AASSM ana gişeden edinmek mümkün.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanayiden Sanata

Lise öğrencilerinden ingilizce müzikaller

Sanatın ‘marka’ yüzü olacak

Kültürel İzlerin Düşünsel Evreleri Alaçatı ART Shop’da

Konservatuvar TRT'den Bir Bahar Akşamı dinletisi

Dünya Prömiyeri İzmir'de

Arşiv