Çeşme Kalesi’nde bir efsane

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) düzenlediği 36. Uluslararası İzmir Festivali bugün (8 Temmuz 2023) Çeşme Kalesi’nde Portekiz gitarın efsane ismi Pedro Jóia’yı konuk edecek.

  • 0
  • 378
Çeşme Kalesi’nde bir efsane
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) düzenlediği 36. Uluslararası İzmir Festivali 8 Temmuz 2023 Cumartesi akşamı Çeşme Kalesi’nde Portekiz gitarın efsane ismi Pedro Jóia’yı konuk edecek. Portekiz Büyükelçiliği ve Portekiz İzmir Fahri Konsolosluğu işbirliği ile gerçekleşecek konserde Jóia, geleneksel Portekiz müziğinin son yüzyılına yolculuk edecek, Portekizli bestecilerin müziğini de gitarıyla çok kişisel bir şekilde yorumlayacaktır. Dünya Fado sahnelerinin önemli ismi Mariza ile çalışan, film ve tiyatro müzikleri yapan, adına besteler ithaf edilmiş, çok ödüllü sanatçı Pedro Jóia, dinleyenlerini gitar müziğinin doruklarına taşıyacaktır.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çeşme Kalesi yapılacak konserler için ücretsiz ulaşım desteği verecektir. Belediye otobüsleri konser günü saat 18.00 ve 18.30 arasında DEÜ. Sabancı Kültür Merkezi önünden doldukça hareket edecektir

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

İTK'da İngilizce Müzikaller

Arşiv