Cumhuriyete Sahip Çıkanlar 21'inci kez ödüllendirildi

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji tarafından bu yıl 21'incisi düzenlenen “Kentimize ve Cumhuriyet’e Sahip Çıkanlar Ödülleri” sahiplerini buldu.

  • 0
  • 387
Cumhuriyete Sahip Çıkanlar 21'inci kez ödüllendirildi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji tarafından ilki 2001-2002 eğitim-öğretim yılında düzenlenmeye başlanan ve geleneksel hale getirilen ve bu yıl 21'incisi düzenlenen “Kentimize ve Cumhuriyet’e Sahip Çıkanlar Ödülleri” sahiplerini buldu.

Geçmiş yıllarda ödül alan isimler ile Yönetim Kurulu Başkanı Engin Dirikal, Kurucu Temsilcisi Melekşen Dirikal ve Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Bentürk Dirikal ile öğretmenlerinde katıldığı etkinlikte Milli Cimnastikçi Ferhat Arıcan, Tiyatro Sanatçısı ve aynı zamanda Çamlaraltı Koleji mezunu olan Güldeniz Türküstün ve Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Levent Köstem ödül almaya hak kazandı.
İstiklal marşı, saygı duruşu ve Çamlaraltı Koleji öğrencilerinin müzik dinletisiyle başlayan ödül töreni programı, ödül alan isimlerin hayat hikayelerinden oluşan sunumların izlenmesi ve okul yöneticilerinin ödülleri sahiplerine alkışlar eşliğinde teslim etmesiyle devam etti.

“Cumhuriyet’e Her Zaman Sahip Çikmak Onu Korumak Ve Yaşatmak Görevimiz”
Etkinlikte konuşan Çamlaraltı Koleji Genel Müdürü Gülçağ Gençer, geleneksel leşen "Kentimize ve Cumhuriyet’e Sahip Çıkanlar Ödülleri"ni Cumhuriyetin 100'üncü, Çamlaraltı Kojeji'nin 70’inci yılında vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Gençer, “Cumhuriyet, milletimize verilmiş en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir” Bizler Atamız’ın ‘Ey Türk Gençliği’ diye seslendiği kuşakların gençleriyiz. Atamız’ın kurduğu Cumhuriyet’e her zaman sahip çıkmak onu korumak ve yaşatmak görevimizdir. Çamlaraltı Koleji olarak kentimizde ve ülkemizde her ne pahasına olursa olsun, kendini bu görevi yerine getirmeye adamış pek çok aydın olduğunun bilinciyle, bu uğurda çalışma yapan seçkin isimlere ödül vermeyi 21 yıldır sürdürüyoruz. Bugün ödül alan değerli konuklarımızı gönülden kutluyorum" dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emek ve dayanışma vurgusu

İzmir’in planlamasını İzmirli mimarlar yapacak

Urla’da Enginar bereketi

ESHOT’ta görev değişimi

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Arşiv