Dört duvar arasında bir başkan olmayacağım

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, birim birim toplantılarına devam ediyor. Bu sabah Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek birim toplantısı gerçekleştiren Başkan Kınay, toplantı öncesi çalışanlarla bir araya geldi.

  • 0
  • 119
Dört duvar arasında bir başkan olmayacağım
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, birim birim toplantılarına devam ediyor. Bu sabah Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek birim toplantısı gerçekleştiren Başkan Kınay, toplantı öncesi çalışanlarla bir araya geldi. Görevli personele emekleri için teşekkür eden Başkan Kınay, Karabağlar’da hep birlikte bugüne kadarki emekleri büyütüp, bu emeklerin üstüne koyarak birlikte yol yürümeye devam edeceklerini ifade etti. Kendisinin de sokaktan ve emek mücadelesinden geldiğini belirten Başkan Kınay, bundan sonra hem kendi emeklerini savunmayı hem de bu emekleri görünür kılmayı hedeflediklerinin altını çizdi.

Ben dört duvar arasında bir başkan olmayacağım”
Karabağlar’ın onlara ihtiyacı olduğunu vurgulayan Başkan Kınay, Karabağlar’da gerçekleştirilecek tüm doğru işlerin herkesin geleceğini iyi yerlere taşıyacağını söyleyerek bu ekibin bir parçası olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Hep birlikte dayanışma içerisinde bir 5 yıl geçireceklerini belirten Başkan Kınay, “Bundan sonra sık sık bir araya geleceğiz. Ben dört duvar arasında bir başkan olmayacağım. Verilen sözlerin arkasında durmak için bu sözleri birlikte büyüteceğiz” dedi.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile toplantı gerçekleştirdi
Zabıta Müdürlüğü’ndeki toplantının ardından Başkan Kınay, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne giderek, orada birim toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı öncesi birim çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Kınay, onlarla sohbet etti. Müdürlükte yürütülen çalışmalar ve işleyiş süreçleri hakkında bilgi alan Başkan Kınay, ilerleyen süreçte yürütülecek çalışmalar hakkında konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirli İzmir Gibidir

Çandarlı’da Hıdırellez Coşkusu

Buca ‘üç fidan’ı unutmadı

İESOB Ulaşımda başarı çıtasını yükseltti…

Yaralı kediye sahip çıktı

Başkan Mutlu, Pilav Günü’ne katıldı

Arşiv