Genç Başkan’dan Eğitime Tam Destek

CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, eğitime yönelik projeleriyle dikkat çekti. Cumhuriyet Halk Partisi Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, Menderes’e kazandıracağı projeleri kapsamında eğitime yönelik hizmetlerini açıkladı. Çiçek’in kreşlerden, üniversite yatırımlarına kadar eğitimde Menderes’e sınıf atlatacak projeleri vatandaştan tam not aldı.

  • 0
  • 70
Genç Başkan’dan Eğitime Tam Destek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Cumhuriyet Halk Partisi Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, Menderes’e kazandıracağı projeleri kapsamında eğitime yönelik hizmetlerini açıkladı. Çiçek’in kreşlerden, üniversite yatırımlarına kadar eğitimde Menderes’e sınıf atlatacak projeleri vatandaştan tam not aldı.

Gelecek Bu Kartta
Üniversiteye başlayan öğrenciler için verilecek kartile her ay maddi destek sağlanacak. Öğrencilerin il dışındaki eğitim görecekleri üniversiteye gidişlerinde de ilk uçak biletleri belediyenin hediyesi olacak.

Eğitimin Adı Menderes
İlçe merkezine ziraat meslek yüksekokulu, Tekeli Mahallesi’ne gıda tarım ve hayvancılık meslek yüksekokulu ve sahil bölgesine turzim otelcilik meslek yüksekokulu ile su ürünleri meslek yüksekokulu kazandırılıması adına Yüksköğretim Kurulu iletişim halinde olacak. Akademi merkezi kurularak LGS ve YKS’ye hazırlık kursları, robotik kodlama, satranç, resim, müzik, yetişkinlere okumu-yazma, bilgisayar, yabancı dil v.b kurslar açılacak.

Menderes Yuvam
Menderes Belediyesi bünyesinde özellikle çalışan anneler için bölgeler belirlenerek kreşler hayata geçirilecek. Kreşlerde öncelik çalışan annelerin olacak.

‘’Eğitim önceliğimiz olacak’’
Eğitim projeleri ile Menderes’te dikkat çekeceklerini kaydeden CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, ‘’ Menderes’imizin geleceğine katkı sunacak projelerimiz ile hazırız. Eğitim alanında planladığımız projelerimizle de öğrencilerimizin kreş yaşantısından üniversite yaşantısında kadar yanlarında yer alacağız. Önceliğimiz eğitim olacak. Atacağımız adımlarla eğitimin kalitesini Menderes’imizde artıracağız.’’ dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Buca’da coşkulu mazbata töreni

Az uyuyup, çok çalışacağız

Çiçek yerine SMA'lı bebeğe destek çağrısı

Başkan Ünsal’ın ilk ziyareti Zübeyde Hanım’a

İşimiz gücümüz Konak olacak

Bahar rüzgarını yaza çevireceğiz

Arşiv