Gençlere anlamlı 19 Mayıs Hediyesi

Kuşadası Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 105. yılında, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik “Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması” düzenliyor. Dereceye giren öğrencilere dünya klasikleri seti hediye edecek olan Kuşadası Belediyesi, başvuru yapan her öğrenciye ise Nutuk hediye edecek.

  • 0
  • 257
Gençlere anlamlı 19 Mayıs Hediyesi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kuşadası Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışı ile başlayan ulusal kurtuluş mücadelesinin yıl dönümü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 11-14 yaş kategorisini kapsayan ortaokul ve 15-18 yaş kategorisini kapsayan lise öğrencilerine yönelik bir yarışma düzenledi. “19 Mayıs’ın 105’inci Yılı” teması ile düzenlenen yarışma resim, şiir ve kompozisyon olmak üzere 3 ayrı dalda gerçekleşecek.

Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler, eserlerini 13 Mayıs Pazartesi günü saat 17.30’a kadar Kuşadası Belediyesi Ana Hizmet Binası, Ek Hizmet Binası ile Davutlar Mahallesi Hizmet Binasının giriş katlarında hizmet vermekte olan Güvercin Masa personeline teslim edebilir. Yarışma kapsamında başvuru yapan tüm öğrencilere, 19 Mayıs’ı gençlere armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüz eseri Nutuk hediye edilecek. 3 ayrı dalda ilk 3’e giren öğrenciler ise dünya klasikleri seti ile ödüllendirilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiğli, 19 Mayıs'ı Coşkuyla Kutladı

Bandırma Vapuru’nu ziyaret etti

İzmir ve Samsun kadersel olarak bağlı iki şehir

19 Mayıs 1919 Bir Milletin Yeniden Doğuşunu Simgeler

Türkan Saylan, şiir ve müzik dinletisiyle anıldı

Medical Point'te 19 Mayıs Coşkusu!

Arşiv