İzmirli Youtuber Şili’de soyuldu

İzmirli Youtuber Burak Durgun, yurtdışı seyahati için gittiği Şili'de 3 kişi tarafından planlı bir şekilde soyulduğunu anlattı. Talihsiz genç, Şilili polislerin hırsızları tanımasına rağmen bir şey yapmadıklarını ifade ederek, "Polisler kaybettiğim paralara bakıp bakıp güldüler" dedi.

  • 0
  • 282
İzmirli Youtuber Şili’de soyuldu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmirli genç Youtuber, Burak Durgun, yurt dışı seyahati için gittiği Şili’nin Kalama şehrinde, para çekmek için, bankaya girdiği esnada soyuldu. ATM önünde para çekerken, soygunculardan biri çantasına, kötü kokan bir sıvı sıkarken bir diğer soyguncu Durgun’a çantan pislenmiş diyerek oyaladı. Değerli eşyalarını sakladığı çantasını yere bırakan genç, sırt çantasını temizlerken bir diğer soyguncu değerli eşyaların olduğu çantayı alarak kayıplara karıştı. Arkasını döndüğünde durumu fark eden genç Youtuber, çevrede hırsızları arasa da herhangi bir ize rastlayamadı. Süratle durumu polise bildirse de Şili’de ki polislerin konuya ilgili yaklaşmadığını ifade ederek, “Polisler hiçbir şekilde yardım etmedi, kaybettiğim paralara bakıp bakıp güldüler, resmen dalga geçtiler benimle” dedi.

SOYGUNCULAR TURİST AVINDAYMIŞ

Ertesi gün çantasına kötü kokan sıvıyı sıkan soyguncuyla karşılaştığını ifade eden Durgun, görür görmez adamı yakaladığını ve polis çağırarak adamın evine baskın yaptırdığını yayınladığı Youtube videosunda anlattı. Soyguncunun evine yapılan baskında herhangi bir eşyasının çıkmadığını belirten genç, soyguncuların bölgede turist avına çıktıkları ve düzenli olarak turistlerin çantalarını çaldıklarını öğrendiğini söyledi. Mahkemeye çıkarılan soyguncunun aynı zamanda kaçak olarak Şili’de bulunduğu ortaya çıktığı için, 2 ay tutuklu kalacağını belirtti.

Eşyalarının birine bile ulaşamadığı için maddi olarak zor durumda olduğunu ifade eden Durgun, Youtube videosunda “Buraya sakın gelmeyin, değerli eşyalarınızı yanınızdan ayırmayın, kimliklerinizi saklayın” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gençlerin performanslarıyla kutlanacak

Ne Yediğimizi Biliyoruz

Gece yarısı sürprizi

Duygulandıran sürpriz

Engelliler Haftası'na renkli kutlama

En renkli buluşmaya geri sayım başladı!

Arşiv