Klasik Müzikli Söyleşiler

Piyanist Ozan Çoban’ın Mart 2015’ten bu yana 29 ilde düzenlediği ve bugüne dek 36.000’den fazla çocuğa ulaşmış olan Ozan Çoban ile Klasik Müzikli Söyleşiler dinletisi, 27 Kasım Pazartesi günü Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASSM) sahneleniyor.

  • 0
  • 557
Klasik Müzikli Söyleşiler
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV) 1995 yılından bu yana, çağdaş ve evrensel kültür değerleri ile donanmış nesillerin yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekliyor. Piyanist Ozan Çoban’ın Mart 2015’ten bu yana 29 ilde düzenlediği ve bugüne dek 36.000’den fazla çocuğa ulaşmış olan Ozan Çoban ile Klasik Müzikli Söyleşiler dinletisi, 27 Kasım Pazartesi günü Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASSM) sahneleniyor.

EÇEV, eğitimde fırsat eşitliği vizyonuyla gerçekleştirdiği çağdaş ve nitelikli eğitime destek faaliyetlerini, İzmir’in kültürel ve sosyal yaşamına da katkı yapan kültür-sanat etkinlikleriyle zenginleştirerek sürdürüyor. Vakfın, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını kutlamaya yönelik olarak düzenlediği eğitim-kültür-sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek interaktif dinletide, çocuklar yabancı ve Türk bestecilerin klasik batı müziği eserleriyle tanışacak. Etkinliğin düzenlenmesine destek veren İzmir Özel Çamlaraltı Koleji, Özel İzmir SEV İlkokulu ve İzmir Özel Türk Koleji’nin öğrencilerinden oluşan 100 kişilik çocuk korosu da sanatçılarla sahneyi paylaşacak.

Dünya kültür mirasını tanıyan ve geliştiren bir toplum olma yolunda, çocukların yaşamında nitelikli müziğe karşı farkındalık yaratmayı amaçlayan Ozan Çoban ile Müzikli Söyleşiler dinletisi, 27 Kasım Pazartesi günü AASSM Büyük Salon’da saat 13.30’da başlayacak. İlkokul çağındaki çocuklara yönelik olarak düzenlenen etkinliğe katılım ücretsiz olacak. İzmir organizasyonunu Yeşim Mançe’nin yürüttüğü etkinlik, 2017 yılında kentimizde ilk kez yine EÇEV ev sahipliğinde sahnelenmiş ve 1000 çocuğa ulaşmıştı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Osmanlı Dönemi Duvar ve Tavan Resimleri

Ruhu genç İzmirliler gösterileriyle büyüledi

Atatürk'ün Hayatı Şarkılar ve Şiirlerle Yankılanacak

San Remo’da Zafer

Yaşamı ve Şiirleriyle Bir Garip Orhan Veli

İzmirliler için çizecekler

Arşiv